Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2010 12:48

Bu hafta vizyona üç film giriyor. Tanrının Kitabı, iki önemli oyuncuyu bir araya getiriyor.

Haberin Devamı

İzleyin
Denzel Washington ve Gary Oldman. Çok uzak olmayan bir gelecekte, son savaştan 30 yıl kadar sonra, bir zamanlar Amerika olan çorak topraklarda tek başına yol alan savaşçının maceralarını izleyeceksiniz. Herkesin Keyfi Yerinde’de, Robert De Niro, 60 yaşından sonra hayatını çalışarak geçirdiğini ve ailesine hiç zaman ayıramadığını fark eden adamı canlandırıyor. Romantik Komedi, haftanın yerlisi. Üç yakın kız arkadaşın erkeklerle ve hayatla ilişkilerini anlatıyor.

Öğretin
Eğitici Çiftçi ile Eğitici Elma, Fisher-Price’ın 18 ay ve üzeri çocuklar için geliştirilmiş, Türkçe konuşan yeni oyuncakları. Bebeğinize hayvanları, hayvan seslerini, nesneleri ve alfabeyi öğretiyorlar.

Takın
Atasay’ın, sezonun moda ve trendlerini takılara taşıyan, Özlem Süer danışmanlığında hazırlanan markasının adı Belle Atasay. 2010 Sonbahar-Kış koleksiyonu, dört farklı temadan oluşuyor. Mimari detaylar, el yapımı mücevherler, nostaljik tasarımlar ile sokak modasının en eğlenceli halini bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

Alın
Fransız sanatçı Clorinde Merry, tasarladığı giysilerden artan kumaşlar ile çevreci hayvancıklar yapıyor. İsimleri, Les Chiens de Mes Chiennes (Köpeklerimin Köpekleri). Bilstore’larda satılıyorlar. Sevimli hayvan figürlerinin her biri el yapımı ve geri dönüşümlü doğal kumaşlardan üretilmiş. Hiçbir figür birbirini tekrar etmiyor.

Katılın
Butik catering ve hazır yemek firması Keyveni, sevgilisine olan aşkını bir yemek, pasta veya kek olarak en güzel tarif eden 5 katılımcıya, 12 Şubat Cuma günü düzenlenecek Keyveni Aşkın Lezzetleri Workshop’una katılma şansı tanıyor. Katılım için tarifinizi ve iletişim bilgilerinizi, 9 Şubat tarihine kadar askinlezzetleri@keyveni.com.tr mail adresine ulaştırmanız gerekiyor.

Giyin
İç giyim markası Laura Baresse’nin koleksiyonu kalpli işlemeler, dantelli kumaşlar ve ışıltılı taşlar kullanılarak oluşturulmuş. Aşkın rengi kırmızı ve saten dikkat çekiyor. Romantik ve seksi görünmek isteyenlere... 75 liradan başlayan fiyatlarla sahip olabilirsiniz..

Sürün
Bonié marka çatlak kremi, gebelik, hızlı kilo alma-verme, ergenlik dönemindeki hızlı gelişim gibi nedenlerle ciltte oluşan çatlaklar, kırışıklar ile kırmızı veya beyaz çizgilere karşı geliştirilmiş. Özel formülüyle cildi arındırıyor, besliyor, yeniliyor. 28 günde etki ettiği iddia ediliyor. Fiyatı 80 lira. İnternet üzerinden satın alabilirsiniz.

Haberin Devamı

Gezin
Evlilik hazırlıkları fuarı Evlilik Dünyası’nın açılış defilesi bugün saat 15.00’te. Songül Sarpbaş’ın doğadan esinlenerek hazırladığı gelinlik koleksiyonu sergilenecek. Fuara, evlilik sektöründe faaliyet gösteren yaklaşık 250 firma katılacak ve 8 Şubat’a kadar İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda devam edecek. Evlenecek çiftler, A’dan Z’ye tüm ihtiyaçlarını tek bir noktadan temin edebilir. www.evlilikfuari.com

Dinleyin
Arjantinli gitarcı Ricardo Moyano, 1990’larda bir Türk müziksevere aşık olmuş, evlenip İstanbul’a yerleşmişti. Sık sık konser için yurtdışına çıkıyor, ancak Türkiye’de nadiren konser veriyordu. Birkaç yıl önce ilgisizlikten iyice bunalıp, gitarını aldı ve İspanya’ya yerleşti. Şimdi zaman zaman konser için uğruyor İstanbul’a. Bu akşam, İstanbul Kadıköy’deki Gitarcafe’de “Karayipler’den Ushiaia’ya” başlıklı bir resital veriyor. Uzun bir yolculuğun müzikal izlerini yansıtan konserde ağırlıklı olarak kendi bestelerini seslendirecek. Saat 21.00’de başlayacak konserin giriş ücreti 20 TL. (www.gitarcafe.com)

Haberin Devamı

Bakın
Ermenegildo Zegna, yeni sezonu açtı. İlkbahar-Yaz 2010 koleksiyonunda, iki ya da üç parçalı yelekli takımlar, dar kesim kruvaze ceketler, rahat pantolonlar, gündelik kısa ceketler, hafif ve uçuşan pardesüler, yıkanmış süetten ince montlar var. Şık, rahat ve spor giyinmek isteyenler için.

Aydınlanın
Tek mağazası, Addresistanbul alışveriş merkezinde bulunan Habitat’ta pek çok ilginç aydınlatma elemanı bulabilirsiniz. Ampul yerine gövdesinden ışık yayan Kasper, masif meşeden üretilmiş Jasmine, vazo aydınlatmaları öne çıkaran Gogo ve geometrik Macroscopic tavan aydınlatması seçenekler arasında.

Okuyun
Atlas dergisi şubat sayısında üç ek birden veriyor. Arşiv CD’si 2009’un tüm sayılarını bir araya getiriyor. Türkiye Tarihi Köprüler Atlası eski köprülerimizi fotoğraflar ve ayrıntılı bilgilerle tanıtıyor. 50x70 cm boyutlarındaki Ortadoğu Haritası ise bölgenin tarih boyunca geçirdiği aşamaları gözler önüne seriyor. Derginin bu ayki kapak konusu “Dans”.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!