Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2010 00:00

izleyin

Bu hafta vizyona 4 yabancı film giriyor. İlki, Thomas Alfredson’un yönettiği Gir Kanıma. 1982’de Stockholm’de geçen filmde, genç Oskar ile vampir kız arkadaşının etrafında dönen olaylar anlatılıyor. Gir Kanıma, geçen sene İstanbul Film Festivali’nde de gösterilmişti. Hilary Swank, Richard Gere, Ewan McGregor ile Christopher Ecceleston’un oynadığı Amelia, Amerikalı kadın pilot Amelia Earhart’ın biyografisi. Pedro Almodovar’ın yönettiği ve Penelope Cruz’un rol aldığı Kırık Kucaklaşmalar; geçirdiği trafik kazasında görme yeteneğiyle birlikte sevdiği kadını da kaybeden bir senaristin hayatını konu alıyor. Aksiyon sevenler, Ninja’nın İntikamı’nı kaçırmasın.

için

Sırma’nın ürettiği vitaminli, zengin mineralli, gazlı içecekler, yetişkinlerin yanı sıra çocuklara da hitap ediyor. Limon, portakal, elma ve mandalina alternatifleri var.

okuyun

Klasik müzik dergisi Andante’nin iç ve dış tasarımı yenilendi. Artık aylık olarak çıkıyor. Gündemdeki müzisyenler ve topluluklarla yapılmış söyleşilere, inceleme yazılarına artık daha fazla yer verecek. Ocak sayısının kapağında, Katalan müzisyen Jordi Savall var. Andante ayrıca bu sayısında yedi okuruna “İstanbul” albümü hediye ediyor.

yararlanın

Boyner’de yüzde 50’ye varan kış indirimi başladı. İndirim tüm kadın, erkek, çocuk, genç giyim, ayakkabı ve Boyner Evde reyonlarında geçerli. Ayrıca Fish, Axess ve Wings kredi kartlarına 6 taksit imkanı var.

kaçırmayın

Türkiye Kayak Federasyonu ile İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından bu yıl 8.’si düzenlenen Bonus Snow Masters yarışları dün başladı. Kayak ve snowboard tutkunlarını bir araya getiren yarışlar, Uludağ’da bugün de devam ediyor. Dereceye girecek sporcular, Türkiye Kayak Şampiyonası’na katılabilmek için puan kazanacak. Aralarında ünlü simalar da yer alıyor.

katılın

Goethe Enstitüsü’nün, Türkiye’nin 24 kentinde ve 8 Avrupa ülkesinde yürütmeye başladığı “Avrupa Edebiyatı Türkiye’de Türk Edebiyatı Avrupa’da” adlı kültür projesi, 11-15 Ocak tarihleri arasında Adana’da. Adanalılar, Alman çocuk kitabı yazarları Antonia Michaelis ve Elke Schmitter’i ağırlayacak. Ödüllü İtalyan piyanist Livio Minafra da etkinlik kapsamında bir konser verecek.

bakın

Bilstore mağazalarında, bu sezon Bone marka ürünler satılmaya başladı. Masaları süsleyecek hayvan figürlü USB bellekler, mıknatıslı kulaklık kutuları, renkli IPhone koruyucuları gibi aksesuvarlar bulabiliyorsunuz.

giyin

Tasarımcı Raf Simons, Fred Perry’ye özel bir koleksiyon hazırladı. Polo yaka tişörtlerin yanı sıra merinos yünü bisiklet yaka kazaklar, gümüş renkli pensli hırkalar, dar kesim yün pantolonlar, keskin metalik tonlara sahip boğazlı, örgü polo ya da klasik v-yaka kazak ve hırkalar var. Markanın İstinye Park AVM, Bilstore’un Nişantaşı, Kanyon ve Tünel mağazalarında bulabilirsiniz.

sürün

John Frieda, farklı saç tiplerine özel 3 farklı serum geliştirdi: Orijinal Formüllü Onarıcı Bakım Serumu, Elektriklenmeye Karşı Pürüzsüzleştirici Ekstra Güçlü Formüllü Bakım Serumu ve Isıya Karşı Koruyucu Formüllü Onarıcı Bakım Serumu. Fiyatları 38 lira.

deneyin

Pretty Polly çorapları G-Lingerie mağazalarında satılıyor. İngiliz modacı Henry Holland’ın, “House of Holland” ve “Wanna Party” adlı tasarımlarına dikkat.

gidin

Şehrin gürültüsünden uzak, doğa ile baş başa, kuş sesleri eşliğinde keyifli zaman geçirmek isteyenler Kocaeli-Kartepe’de bulunan AcısuPark’a gidebilir. Mekanda çay bahçeleri, piknik alanları, spor aktiviteleri için geniş alanlar, restoran ve daha birçok alternatif bulunuyor. Tel:(262) 353 31 05.

tadın

Doğal maya ve yöntemlerle üretilen Beyaz Fırın ekmeklerinin kepekli, tuzsuz, çavdarlı, bol tahıllı, tam buğday, klasik baget, kalamata zeytinli ve cevizli çeşitleri var. Pastanenin tüm şubeleri İstanbul Anadolu Yakası’nda. www.beyazfirin.com

rekor kırın

Guinness Dünya Rekorları Türkiye denemeleri Haziran ayı sonuna dek Forum Alışveriş Merkezleri’nde gerçekleştirilecek. “Bir dakikada en çok tişört giyme”, “konserve kutularından en hızlı piramidi yapma”, “dönen iskemlede en çok dönme” gibi eğlenceli kategoriler var. İsteyen herkes katılabilir. İlk etap 15 Ocak-21 Şubat tarihleri arasında her cuma-cumartesi-pazar, Forum İstanbul’da.

acele edin

Rus, Ukrayna, Moldova gibi ülkelerin halk dansları ile geniş bir repertuvara sahip Belarus Devlet Dans Topluluğu, TİM Maslak Show Center’da sahne alacak. 15 ve 16 Ocak tarihlerindeki gösteriler için biletinizi şimdiden alın. Biletler Biletix’te.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!