Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2009 00:00

izleyin

Bu hafta vizyona 6 film giriyor, 5’i yerli. Saadet Işıl Aksoy, Mert Fırat, Emre Karayel ile Lale Mansur’un oynadığı Başka Dilde Aşk, işitme engelli gencin çağrı merkezinde çalışan kıza aşık olmasını konu alıyor. SüpüRRR!, sevdiği kızın babası kızını milli forma giyen birisine vermeye and içti diye milli sporcu olmaya karar veren gencin maceraları üzerine. Vavien’in başrollerinde Binnur Kaya, Engin Günaydın, İlker Aksum, Settar Tanrıöğen ve Serra Yılmaz var. Kasabalı bir ailenin yaşadıkları mizahi ve dramatik bir dille anlatılıyor. Şenol Sönmez’in yönettiği Rina, hayallere ulaşmak için yaşanan süreçte neler yapıldığını sorguluyor. Halit Ergenç, Cansu Dere, Songül Öden ile Ezgi Asaroğlu’nun oynadığı Acı Aşk, zor bir aşk üçgeninde kalan genç adamın başından geçenleri konu alıyor. Haftanın en iddialı filmi ise bilimkurgu türündeki Avatar. Yönetmen koltuğunda James Cameron var. Olaylar, 22. yüzyılda Pandora adlı uyduda geçiyor.

giydirin

Simply Colors, bebekler ve çocuklar için bayrama özel giysiler satıyor. Üzerinde “Bu benim ilk bayramım!” “Bayram Zengini”, “Pamuk Eller Cebe” yazan yüzde yüz pamuklu body, elbise, pijama takımı ve tişörtler bulabilirsiniz. www.simplycolors.com.tr

sürün

Fransız markası Ingrid Millet ürünlerinin içinde yüksek oranda havyar bulunuyor. Perle de Caviar, Bio Elita, Source Pure olarak üç ana başlıkta toplanan ürünler, cildi nemlendiriyor, besliyor, kırışıklıklara savaş açıyor. Eczanelerde bulabilirsiniz.

güzelleşin

Giorgio Armani’nin makyaj sanatçısı Hassan Benabid, L’oreal ve Harvey Nichols işbirliğiyle yarın İstanbul’a geliyor. Gün boyu Kanyon’daki Harvey Nichols’ın kozmetik katında Giorgio Armani özel yılbaşı koleksiyonunu tanıtacak, randevuyla makyaj uygulamaları yapacak. Tel: (212) 319 11 55.

dinleyin

Efes Pilsen Blues Festival, 20. yılında 20 şehirde gerçekleşen konserlerine son noktayı yarın İzmir’de koyacak. Festivalin sanatçıları Shemekia Copeland, Terry Evans ve Ray Schinnery. Hilton Otel’de gerçekleşecek konserin bilet fiyatları kapıda tam 35, öğrenci 25 lira.

bakın

Flo’nun sonbahar-kış sezonunda hem yetişkenler hem de çocuklar için farklı modeller var. Yeşil, mavi, kırmızı, füme, sarı, mor gibi rengarenk püsküllü, körüklü çizmeler ve bilekte biten topuklu botların yanı sıra stilettolar da bulabilirsiniz. Çocuklar için Ben10, Spiderman, Winx ve Barbie’li modeller var.

tadın

İstinye Park’taki Hillside’ın içinde hizmete giren Big Plate, Amerikan ve İtalyan mutfaklarına ait yemeklerin yanı sıra şarap mönüsü ve özel kokteylleriyle özellikle iş çıkışı bar keyfi yapmak isteyenlere hitap ediyor. Pazar kahvaltısı keyfi de var.

giyin

Journey’nin kış koleksiyonuna 80’lerin esintisi hakim. Vatkalar, kabarık kollar, kalın pileler, boyundan fiyonklu geniş yakalar, yüksek bel pantolonlar göze çarpıyor.

için

Fransa’nın Beaujolais Nouveau şarap geleneğini Türkiye’de Primeur markasıyla sürdüren Kavaklıdere, öküzgözünden üretilen Primeur Kırmızı ve sultaniyeden yapılan Primeur Beyaz’ı piyasaya sürdü.

kaçırmayın

Ikea’da fırsat günlerinin sayısı birden üçe çıktı. Her salı oturma odası, her çarşamba yatak odası ve her perşembe mutfak bölümünden seçilen biri mobilya diğeri aksesuvar iki ürün indirimli satılacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!