Bu hafta hangi filmler vizyona girdi?

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta hangi filmler vizyona girdi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2015 16:22

Ağustos ayının ilk haftasında 1'i yerli toplam 6 yeni film sinema salonlarını şenlendiriyor. Tek yerli film olan Eski Sevgiliyi Unutmanın 10 Yolu'nun yanı sıra Fantastik Dörtlü, Son Şans, Kaptan Cingöz Macera Peşinde, Vahşet Geçidi ve Aç Kalpler filmleri izleyiciyle buluşuyor.

Haberin Devamı

2015'in beklenen filmleri birer birer sinema salonlarını ziyaret ediyor. Ağustos ayının ilk haftasında da birbirinden önemli yapımlar sinemaseverlerle buluşuyor. Marvel'ın sevilen ekibi Fantastik Dörtlü eski kadrosuyla gişede umduğunu bulamamıştı şimdi ise yepyeni ekiple sinema salonlarını fethetmeye geliyorlar. Son dönemde önemli yapımlarda yer alan Jake Gyllenhaal, yeni film Southpaw ile sol yumruğuyla harikalar yaratan bir boksör olarak karşımıza çıkıyor. Ağır antremanlar ve diyet programıyla canlandırdığı karaktere bürünebilmek için değişen Gyllenhaal, yeni rolüyle hayranlarını heyecanlandırıyor. İşte bu hafta vizyona giren filmler ve detayları...

FANTASTİK DÖRTLÜ

Bu hafta hangi filmler vizyona girdi

Haberin Devamı

Eski oyuncu kadrosuyla gişede umduğunu bulamayan Marvel ekibi Fantastik Dörtlü, genç oyuncu kadrosuyla reboot projesine kavuştu. Son dönemin önemli genç oyuncularını kadrosunda bulunduran yapım 288 kopyayla gösterime giriyor. Yeni film dört farklı gencin aynı zamanda tehlikeli bir boyuta ışınlanmasıyla, doğaüstü bir fiziksel değişim yaşamalarına odaklanıyor. Whiplash, Divergent (Uyumsuz) ve Insurgent (Kuralsız) gibi filmlerde yer alan Miles Teller'ı Reed Richards karakterinde izleyeceğimiz Fantastik Dörtlü projesinde Kate Mara‘yı Sue Storm, Michael B. Jordan‘ı Johnny Storm, Jamie Bell‘i Ben Grimm, Toby Kebbell‘i Doctor Doom, Reg E. Cathey‘i Dr. Franklin Storm ve Tim Blake Nelson‘ı Harvey Elder yani The Mole Man olarak izleyeceğiz.

ESKİ SEVGİLİYİ UNUTMANIN 10 YOLU

Bu hafta hangi filmler vizyona girdi

Araf, Bana Bir Soygun Yaz ve 2013 yılında vizyona giren Peri Masalı gibi filmlerin yönetmeni Biray Dalkır'ın kamera arkasına geçtiği yerli komedi filmi Eski Sevgiliyi Unutmanın 10 Yolu, sinemaseverlere kahkaha dolu dakikalar geçirmeyi hedefliyor. Atılgan Gümüş, Orçun Kaptan, Serhat Özcan ve Tuğçe Sarıkaya'nın rol aldığı film, Alper ve Zehra'nın evlilik macerasına odaklanıyor. Zehra'nın babası kızının evlenmesini istemez ancak Alper işin ciddiyetine düğün salonunda varır. Asıl komedi Alper'in düğün salonundan kaçmasıyla başlar.

Haberin Devamı

SON ŞANS

Bu hafta hangi filmler vizyona girdi

Olympus Has Fallen ve The Equalizer gibi filmlerin yönetmeni Antony Fuqua'nın kamera arkasına geçtiği Southpaw, bir boksörün başarısı ve ailesini bir arada tutabilmek için verdiği çabaya odaklanıyor. Jake Gyllenhaal'un başrolde yer aldığı karakteri canlandırabilmek için ağır antreman ve diyetin ardından elde ettiği yeni görünüm hayranlarını heyecanlandırıyor. Sol yumruğuyla harikalar yaratarak hak ettiği şampiyonluğu kazanan Billy Hope hayatına odaklanan filmde: Billy, sinirlerine hakim olamayıp karıştığı kavgada karısının ölümüne sebep olur, kızının da velayetini kaybeden boksör hayata tutunmak için çabalayacaktır. Billy hem boksu hem de kızının sevgisini yeniden kazanmak için geri döner.

Haberin Devamı

KAPTAN CİNGÖZ MACERA PEŞİNDE

Bu hafta hangi filmler vizyona girdi

Haftanın tek animasyon filmi olarak sinema salonlarındaki yerini alan Kaptan Kaptan Cingöz Macera Peşinde, minik sinemaseverlerin gönlünü çalıyor. Karsten Kiilerich’in yönetmenliğini üstlendiği animasyonun seslendirmesini Vibeke Ankjaer Axvaerd, Alfred Bjerre Larsen, Oscar Dietz ile Morten Eisner gibi isimler yapıyor. Zeki olduğu kadar da sakar olan Albert, yaşadığı kasaba sakinlerini canından bezdirmiştir. İstemeden de olsa kasabanın simgesi olan balon kaptanı Leopoldus'un heykelini kırar. Kasaba halkının buna üzüldüğünü gören Albert kasabayı terk eder. Kasabadakilerin gönlünü alacak bir balon kaptanı olmadan geri dönmeyecektir.

VAHŞET GEÇİDİ

Haberin Devamı

Bu hafta hangi filmler vizyona girdi

Daha önce iki kısa film çeken yönetmen David Campbell'in kamera arkasına geçtiği Vahşet Geçidi, YouTube'da fenomene dönüşen ''Limon Ağacı Geçidi Hayaleti'' videosu ve gerçek olaylardan esinlenerek beyaz perdeye uyarlandı. Haftanın tek korku filmi olarak perdeye yansıyacak olan film 5 arkadaşın yaşadığı korkunç olaylara odaklanıyor. Oscar ve Geordie; diğer arkadaşları Ameila, Toby ve Maya'yı hayalet efsanesinin peşine düşmek için ikna ederler. Efsaneye göre Limon Ağacı Geçidi'nde geceleri hayalet belirmektedir. 5 arkadaş geçitte şahit oldukları olaylar, bu yolculuğu kabusa dönüştürür.

AÇ KALPLER

Haberin Devamı

Bu hafta hangi filmler vizyona girdi

Severio Costanzo'nun hem yönetmenliğini hemde senaristliğini üstlendiği Aç Kalpler, geçtiğimiz yıl düzenlenen Venedik Film Festivali'nden Adam Driver ve Alba Rohrwacher'ın En İyi Erkek Oyuncu ve En İyi Kadın Oyuncu ödülleriyle başarısı tasdiklenmişti. Ülkemizde bu yıl düzenlenen İstanbul Film Festivali'nde de gösterime giren film eleştirmenler ve izleyiciler tarafından beğenilmişti. Marco Franzoso'nun romanından beyaz perdeye uyarlanan film, birbirine ilk görüşte aşık olan çiftin ilişkisini perdeye taşıyor.

Bu hafta hangi filmler vizyona girdi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!