Bu botlarla yapmadığım bir tek seks kaldı

Güncelleme Tarihi:

Bu botlarla yapmadığım bir tek seks kaldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2011 00:00

New York’lu Mario Godiva Green (29), 11 senedir fitness uzmanı olarak çalışıyor. Mohikan tarzı saç stili ve kanguru gibi zıplamasını sağlayan botlarıyla ‘Çılgın Zıplayan Adam’ olarak tanınıyor. Dünya starları iyi bir vücut için ondan kanguru zıplayışı dersleri alıyor. Türkiye’de Coliseum Sportif Yaşam Kulübü’nde de verilen dersler için ziyareti sırasında Green’le buluştuk

Kanguru zıplayışı nedir?
- İsveçli bilim adamları yaklaşık 11 yıl bu botlar için çalışmış. Aslında rehabilitasyon gören kişilerin sağlıklı spor yapabilmeleri için icat ediliyor. Sonra eğlence ve spor formatına kavuşuyor.

Peki insan neden zıplamayı mesleği olarak seçer?
- 12 yaşındayken gayet şişman bir çocuktum. 100 kiloya yakındım. Zayıflamak için önce spora başladım. Futbol oynadım. Bu arada müzik ve dans eğitimleri aldım. Kanguru zıplayışıyla tanışmam da beş sene önce Chicago’da oldu. Bir spor salonunda Kangoo Jumps (Kanguru zıplayışı) botlarını gördüm. Ayaklarıma ilk geçirdiğimde çok emin değildim ama üzerinde 20 dakika durduktan sonra tam anlamıyla onlara aşık oldum. Eğitimini vermek için Avrupa’da çeşitli yerlerde eğitim aldım. Bu sporun sağlık verirken eğlendirmesi beni çekti.
/images/100/0x0/55ea2dcef018fbb8f86fe648

Botlarla zıplamanın vücuda yararı ne?
- Spor yaptığınızda dizinizde ve belinizde sakatlıklar yaşayabilirsiniz. Ama kanguru botların altındaki balans sistemi, rehabilitasyon özelliği taşıyor. Dize ve bele baskı yapmıyor. Sadece üzerinde ayakta dururken bile bütün vücudunuz ve kaslarınız çalışıyor. Beş yaşından 80 yaşına kadar herkes bu sporu yapabilir. Ayakkabılar dengeyi kendi kendine sağladığı için öğrenmeniz sadece iki dakika sürüyor.

Yani bu sporu yaparak, sizin kadar kaslı olabilir miyiz?
- Her ayakkabı 2 kilo 200 gram... Ayağınıza geçirdiğiniz andan itibaren zaten vücudunuz çalışmaya başlıyor ve kas yapıyorsunuz. Bilimsel olarak zıplamanın 33 farklı faydası var.

Ne gibi?
- Bir kere bu sporu yaptıkça vücudunuz benim gibi görünüyor. Hızla kilo verip fit oluyorsunuz. Dik duruşunuz olması güveninizi arttırıyor. Kendinizi kral gibi hissediyorsunuz. Aynı zamanda bu botlar yolda dikkat çekmenizi sağlıyor. Sokakta beş sene önce bunlarla koşarken bana garip garip bakarlarken şimdi etrafımdan çığlık sesleri yükseliyor. Kısaca bu botlar ve zıplamak birçok kadın tavlamamı sağladı.

Cinselliğe de faydası var yani...
- Kesinlikle. Bu alet sayesinde hayatımın en renkli dönemini yaşıyorum diyebilirim.

Botları fantezi amaçlı kullandığınız oluyor mu?
- Bunu bana arkadaşlarım da hep soruyor! Bu botlarla denemediğim tek şey seks yapmak. Ama en kısa zamanda onu da deneyimlemek istiyorum.

EN BÜYÜK İLGİYİ POPOM GÖRÜYOR TÜRKİYE’DE DE DOKUNDULAR

Şimdiye kadar hangi starlara zıplamayı öğrettiniz?

- Madonna, Rihanna, Back Street Boys, Fergie ve Kylie Minogue’la dans ve fitness eğitmeni olarak çalıştım. Kanguru ayaklarla da Kardashian Kardeşler, Tyra Banks ve Kelly Rowland gibi isimlerle...

Peki en iyi zıplayan hangisiydi?
- Piers Morgan’a baktığımda “Acaba yapabilir mi?” diye düşünüyordum. Ama botları ayağına geçirir geçirmez anında hoplayıp zıplamaya başladı. Tyra Banks de aynı şekilde en iyi zıplayan ünlülerin başında geliyor. En çok birlikte zıplamak istediğim kişi de Lady Gaga... Hatta ona ulaşmak ve bu sporu öğretmek için Youtube’a bir video yükledim. 100 binin üzerinde tıklandı.

İnternette seksi fotoğraflarınız var. Aynı zamanda modellik mi yapıyorsunuz?
- Hangi fotoğraflardan bahsediyorsun?

Kendi sitenize koyduğunuz slip mayolu fotoğraflarınızdan haberiniz yok mu?
- Bir şeye sahipsen onu kullanmalısın. Çünkü her zaman seninle olmayacak. Ben de bu vücuda sahipken onu kullanıyorum. 21 yaşından beri fitness modelliği ve moda markaları için mankenlik yapıyorum. Beni böyle görmelerini de seviyorum.

Peki en çok nerenize dokunmak istiyorlar?
- Kesinlikle bir numaralı yerim popom (oturduğu yerden kalkarak poposunu gösteriyor). En büyük ilgiyi o görüyor. Bunun için bu spora teşekkür etmeliyim! Türkiye’de bile birkaç kişi dayanamadı ve dokundu. Eğer sizde şekilli ve güzel bir popo istiyorsanız, haftada dört gün bir saat koşun, bakın poponuz nasıl değişecek.

AVATAR’A BENZETİYORLAR

Kanguru ayakkabıları sadece uçağa bindiğimde ayağımdan çıkarıyorum. Boyumu 15 santim uzattığı için bana ‘Avatar’ diyenler bile oluyor. Zıplamak endorfin salgıladığı için kendimi iyi ve mutlu hissediyorum. Onları ayağımdan çıkardığımda moralim bozuluyor ve kendimi kötü hissetmeye başlıyorum.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!