Bu Ay Tutulması devlet yönetimini etkileyecek

Güncelleme Tarihi:

Bu Ay Tutulması devlet yönetimini etkileyecek
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2006 00:00

7 Eylül 2006 günü Türkiye saatiyle 20.42’de meydana gelecek Ay Tutulması, devletin yönetiminde değişiklikler meydana gelebileceğini ve yönetim düzeyinde karışıklıklar olabileceğini işaret ediyor.

Merkür geri gidiyor

4-29 Temmuz günleri arasındaki dönemde Merkür geri gidecek. Aslan Burcunun ilk derecelerinde geri gitmeye başlayan Merkür, 11 Temmuz günü Yengeç Burcunda gerilemeye devam edecek ve Yengeç Burcunun 21 derecesine kadar gerileyecek. Bu durum ortaya konulmak istenen işlerin askıya alınmasına ve tekrar gözden geçirilmesine neden olacak. Aile, ev, mülk ve gösteri dünyasıyla bağlantılı konularda karışıklıkların çıkabileceğini, alınmış kararların ertelenebileceğini ve hatta değişebileceğini işaret ediyor.

Güvenlik ihtiyacının artacağı bu devre içinde hem yakınlarınızı, hem de duygularınızı korumak için çok fazla gayret gösterebilir ve çeşitli endişeler duyabilirsiniz. Bunun sonucunda ortaya çıkan kararsızlıklar ve karar verilmiş olan konuların ertelenmesi, düşüncelerin karışmasına neden olabilir. Bu dönem sergi açmak, ev almak, evlenmek ve benzeri konularda zorluk getirebilir. Fakat bu konularla ilgili araştırmalar yapmak için çok uygun bir zaman.

Güneş Tutulması etkileyici olmayacak
/images/100/0x0/55ea7d34f018fbb8f8834c3c


22 Eylül günü Türkiye saatiyle 13.44’de meydana gelen Güneş Tutulması (bu sırada yaz saati uygulaması devam ediyorsa tutulma 14.44’de oluşacak), Başak burcunun 29 derecesinde meydana geliyor.

Bu tutulma çok etkileyici olmamakla birlikte, tutulmanın da içinde olduğu 17-24 Eylül günlerini kapsayan hafta çok önemli. Mars’ın kuvvetli etkisi bazı karışıklıkların açığa çıkabileceğini işaret ediyor. Bazı patlamalar meydana gelebilir. Baskı altına alınmış ve bir türlü ortaya koyma fırsatı bulunamamış durumlar açığa çıkabilir ve duygusal patlamalar yaşanabilir.

Genel olarak bu hafta yeni başlanacak işlerle ilgili bazı karışıklıklar çıkabilir. Bu nedenle yeni başlamayı düşündüğünüz konuları ayın 24’ünden sonra başlatmanızda fayda var.

Gökyüzünün bu konumundan en fazla etkilenenler, değişim ve dönüşümünü gerçekleştirmeye çalışan 27 Mart-1 Nisan günleri arasında doğmuş olan Koçlar ile 30 Eylül-5 Ekim günleri arasında doğmuş olan Teraziler.

Güneş Tutulmasından etkilenenler ise 20-26 Eylül günleri arasında doğmuş olanlar ile 17-23 Mart günleri arasında doğmuş olanlar. Kendinizi yenilemek ve değiştirmek için güçlü arzular duyacaksınız; olaylar sizi değişime zorlayacak. Köklü değişiklikler yapabileceğiniz bir süreç içine giriyorsunuz.

Gizlenmiş konular ortaya çıkacak

28 Ekim-18 Kasım günleri arasındaki dönemde Merkür, Akrep burcunda geri gidecek. Gizlilik gerektiren konularla ilgili düşünceler derinleşirken, daha önce gizlenmiş konular ortaya çıkacak. Bu devre içinde geçmişte yarım kalmış, unutulmuş veya askıya alınmış işlerin gündeme gelmesi mümkün; aynı zamanda özellikle saklanmış olan bazı durumlar ortaya çıkıp sürdürülen kararların değişmesine neden olabilir. Bu devre içinde yargı organları ve kanunlarla ilgili bazı değişiklikler yapmaya zorlayan olaylar meydana gelebilir.

Yeraltı cevherleri ve madenlerle ilgili gelişmeler dikkat çekici olacak. Meydana gelen karışıklıklar yeraltı kaynaklarının ortaya çıkmasıyla ilgili olabileceği gibi, kaynakların kullanımı ve yönetmelikle ilgili yasalarda değişikliğe zorlayan durumlar da ortaya çıkabilir. Bu devre içinde alınan kararlar tartışmalara ve karışıklıklara neden olacak. Tartışmalar büyüyüp güçlerin savaşına dönüşebilir. Özellikle ülkelerarası ortaklıklarda ortaya çıkabilecek anlaşmazlıklar sonucu ilginç stratejiler geliştirilebilir. Gökyüzünün bu konumundan en fazla etkilenecek olanlar başta Akrep olmak üzere Boğa, Aslan ve Kova burcu mensupları. Cinsel potansiyelin yükseleceği bu devre, gücünüzü ve sahip olduğunuz yetenekleri keşfetmenize neden olacak. Ancak genel olarak sabırlı ve tahammüllü davranmanız gereken bir dönem.

Akrepler için bu dönem son derece zorlayıcı olsa bile, aynı zamanda şans olarak değerlendirilecek fırsatları da içeriyor. Boğaların bu devre içinde tedbirli olmaları gerekiyor. Özellikle hırslı, zorlayıcı, sert ve tahakküm edici bir tavır içinde bulunmamalı; sorunları büyütmekten kaçınmalılar. Boğa ve Akrep burcunun ilk on günlük devresinde doğanlar yaratıcı çözümler bulabilirler. Aslan ve Kovalar istemedikleri alışkanlıklarını değiştirmeye zorlanacakları olaylar karşısında sabırlı olmayı öğrenecekler.

Devlet yönetiminde değişiklik olabilir

7 Eylül 2006 günü Türkiye saatiyle 20.42’de meydana gelecek Ay Tutulması (bu tarihte yaz saati uygulaması devam ediyorsa, Ay Tutulması saat 21.42’de oluşacak), Balık Burcunun 15 derecesinde gerçekleşiyor ve Ay’ın hemen yanında bulunan Uranüs dikkat çekici olacak.

Ay Tutulması, Türkiye’nin zirvesini tetikleyecek. Devletin yönetiminde değişikliklere zorlayan olaylar meydana gelebilir ve yönetim düzeyinde karışıklıklar olabilir. Üstelik tutulma anında geçiş yapan Uranüs, Türkiye’nin yıldız haritasındaki Uranüs ile kavuşum konumunda bulunuyor ve çok önemli değişiklikleri işaret ediyor. Değişime zorlayan olaylar sert ve zorlayıcı olsa bile, sürpriz fırsatların da olabileceğini gösteriyor. İyimser duyguları ve şansı sembolize eden Jüpiter’in uyumlu etkisi endişelerin dağılmasına neden olacak.

Skandal sayılabilecek durumlar üst düzey kariyer çalışmalarını zorlaştırabilir. Aynı zamanda şimdiye kadar alışılmış uygulamaların dışına çıkarak sürpriz değişiklikler yapılabilir ve ilginç gelişmeler ortaya çıkabilir. Gökyüzünün konumu, yabancılarla ilişkilerin farklı boyutlar kazanacağını gösteriyor.

Türkiye, potansiyel gücünü ortaya çıkarmasına neden olacak durumlarla karşı karşıya gelecek ve gizli özelliklerini sergilemeye başlayacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!