Boğaz'da müzik şöleni

Güncelleme Tarihi:

Boğazda müzik şöleni
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2022 07:00

Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production organizasyonuyla gerçekleşecek olan ve Türkiye’nin en iyi sanatçılarını müzikseverlerle Boğaz’ın kıyısında buluşturan Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, yaz boyunca İstanbullulara müzik şöleni yaşatacak.

Haberin Devamı

YAZIN en renkli konser serisiyle kapılarını açmaya hazırlanan Kuruçeşme Açıkhava, Boğaz’ın eşsiz manzarası eşliğinde birbirinden farklı müzik tarzlarına, unutulmaz sahne şovlarına ve müzikseverlere ev sahipliği yapacak. Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production organizasyonuyla gerçekleşecek Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nin etkinlik takvimi açıklandı. 28 Mayıs’tan 30 Ekim’e kadar sürecek olan konserlerde, pop müzik şöleni yaşanacak, arabesk rüzgârı esecek, rap yıldızları aynı sahnede buluşacak, türkülerle gönül telleri titreyecek. İbrahim Tatlıses, Ajda Pekkan, Yıldız Tilbe, Muazzez Ersoy, Cengiz Kurtoğlu, Mazhar Alanson gibi müziğin dev isimleri sevenleriyle bir araya gelecek.

YILDIZLAR GEÇİDİ

Yazın eğlencesini doyasıya çıkaracağınız müzik şöleni bu akşam “Afara Bir Arabesk Müzikali” ile kapılarını açıyor. Uğur Aslan’ın kendi hayat hikâyesiyle harmanladığı müzikal, mazide kalan gazino kültürüne selam çakarken, seyirciyi birçok sürprizle buluşturacak. “Afara Bir Arabesk Müzikali”, 28-29-30-31 Mayıs ve 1 Haziran’da seyirciyle buluşarak, Boğaz’da arabesk rüzgârları estirecek. Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, haziran boyunca Cem Adrian’dan Melek Mosso’ya, Haluk Levent’ten Koray Avcı’ya, maNga’dan Serdar Ortaç, Hande Yener ve Yıldız Tilbe’ye kadar birbirinden ünlü isimlere ev sahipliği yapacak. 18 Haziran’da Ajda Pekkan, hayranlarıyla buluşurken, 21-22 Haziran tarihlerinde İbrahim Tatlıses iki gün arka arkaya “Kadınlar Matinesi” yapacak. 1 Temmuz’da Birsen Tezer&Hüsnü Arkan konseriyle başlayan seri, 2 Temmuz Muazzez Ersoy’la devam edecek ve 3 Temmuz’da Mazhar Alanson ile final yapacak.

BAKMADAN GEÇME!