Black Panties

Güncelleme Tarihi:

Black Panties
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2014 14:33

R&B'nin en başarılı isimlerinden R. Kelly ilk albümü "12 Play"e yakın bir sound’a sahip yeni albümü "Black Panties" ile hayranlarının karşısında.

Haberin Devamı

Amerikan Billboard listelerinin R&B/Hip Hop kategorisinde 2. sıraya yükselen yeni albümden yayınlanan 2 Chainz düeti ilk single “My Story”, ikinci single “Genius” ve eş zamanlı yayınlanan “Cookie” sanatçının hayranlarının beğenisini kazanırken listelerde de zirveye yerleşti. R.Kelly’nin iddialı yeni albümünde; Ludacris, Kelly Rowland, 2 Chainz, Jeezy, Future, Migos ve Juicy J gibi ünlü sanatçılar ile düetler yer alıyor.

Henüz 18 yaşındayken adını tüm dünyaya duyuran R. Kelly, onlarca ödülünün yanı sıra 3 Grammy Ödülü, 50 milyonun üzerindeki albüm satış başarısı ve sayısız hit single ile “R&B’nin Kralı” sıfatını hakeden ender isimlerden biri olduğunu kanıtladı.

Michael Jackson, Celine Dion ve Whitney Houston gibi popüler müziğin en önemli isimleriyle birlikte çalışmış ve onlara şarkı yazmış olan R. Kelly’nin şarkı sözlerinin derinliği ve besteleri her zaman beğeni topladı ve liste başarısı kazandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!