Birbirimizi tamamlıyoruz

Güncelleme Tarihi:

Birbirimizi tamamlıyoruz
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2011 00:00

“Adını Feriha Koydum” dizisindeki rolüyle dikkatleri çeken Çağatay Ulusoy, şimdi de kendinden 15 yaş büyük menajeri Selin Boronkay’la birlikte olduğu söylentileriyle gündemde

Haberin Devamı

BU FOTOĞRAFLAR DEDİKODULARA NEDEN OLMUŞTU

Biz de diziyi, şöhreti, hayranlarını konuşmak için Ulusoy’la buluşmuşken, Boronkay’ın yanında olmasını fırsat bilip iddiaları muhataplarına sorduk.

Genç yaşta başarıyı yakaladın ve genç kızların yeni gözdesi oldun. Nasıl hissediyorsun kendini? 
- Tanınmış olmamı Best Model yarışmasına borçluyum aslında... Ama açıkçası bu kadar ilgi beklemiyordum.
Şöhret nasıl bir şeymiş?
- Hayatımı değiştiren pek bir şey yok. Yine istediğim yerlere gidiyorum, istediğim gibi dolaşıyorum.
Zamanla insanların ilgisinden sıkılacağını düşünüyor musun?
- Bilmiyorum. Tek bildiğin, şu an çok hoşuma gidiyor.
Best Model yarışmasından çıkanlar bir süre mankenlik yaptıktan sonra başka bir alana yöneliyor. Ama biz seni direkt oyuncu olarak tanıdık. Neden mankenlik yapmadan oyunculuğa başladın?
- Ben aslında iyi bir proje gelmeden dizi sektörüne geçmeyi düşünmüyordum. Yarışmadan sonra yurt dışına çıkıp, biraz daha modellik yapıp kendimi göstermeyi, adımı duyurmayı planlıyordum. Ama “Adını Feriha Koydum” teklifini hem kadro hem de oynadığım karakter nedeniyle düşünmeden kabul ettim.

YARIŞMADAN İKİ SAAT SONRA DİZİ TEKLİFİ GELDİ  

Böyle başarılı bir kadroda yer almak senin şansın mı?

- Allah’ın sevdiği kulu olabilirim. Best Model yarışması bitiminden iki saat sonra dizi teklifi geldi. O aslında başka bir diziydi, yaşımı küçük buldukları için şu an yer aldığım diziye yönlendirdiler.
Bu arada, mankenlik kariyerin ne olacak?
- Yürütebildiğim kadar gidecek. Zaten nisan ayı sonunda dünya çapında kainat yarışması var, ona hazırlanıyorum. Üç yıl sonra da kendimi geliştirip yurt dışına açılmayı planlıyorum.
Sen çocukluğundan itibaren oyuncu olma hayalleri kuranlardan mıydın?
- Lise yıllarından beri bu isteğim vardı. Yarışmadan önce Ayla Algan’dan oyunculuk dersi aldım. Mankenlik gerçekten aklımda yoktu. Arkadaş çevrem sayesinde yarışmaya katıldım.

MERDİVENLERİ KOŞARAK TIRMANIYOR GİBİYİM

Best Model’a katılırken, oyunculuğa geçiş yolunda önemli bir basamak olur diye mi düşündün?

- Yok, yarışmaya girersem oyunculuğa geçerim gibi bir düşüncem olmadı. Yarışmaya girip ismimi duyururum, burada ve yurt dışında modellik yaparım diye düşünmüştüm. Ama öyle olmadı. Merdivenleri basamak basamak değil de koşarak çıkıyorum sanki. Haftanın altı günü çekime gidiyorum, setten çıkıp eve dönüyorum. Vaktim oldukça ailemle görüşüyorum, senaryoma çalışıyorum, kitap, spora gidiyorum. Bir de arada gitar çalıyorum.
Hayatta hep böyle şanslı mısındır?
- Bu zamana kadar hep şanslıydım.

HERKES ALIŞSIN, HEP BİR ARADA OLACAĞIZ

Hazır Selin Boronkay da buradayken, son günlerde basında yer alan haberlere gelelim... Aşk yaşadığınız söylentileri hakkında ne diyeceksiniz?

- Selin Boronkay: Çağatay ile uzun bir suredir beraber çalışıyoruz. Güzel bir ekibiz diyebilirim. Ve çok doğru bir yolda ilerlediğimize inanıyorum . Best Model birinciliği ve ardından çok güzel dizi projesi ile son zamanlarda birçok genç kızın beğendiği bir model ve oyuncu oldu Çağatay. Çok daha başarılı olacağına inanıyorum . Fakat Facebook ve Twitter hesabı olmadığı halde, sahte kimlikli kişiler Çağatay adına hesap açıp genç kızlarla konuşmaya başladılar. Ben elimden geldiğince bu sahte hesapları kapatmaya çalıştım. Çünkü takdir edersiniz ki Çağatay’ın 14-17 yaş hayran kitlesi var. Ve o sahte hesaplar birçok genç kızı kandırabilirdi. Hayranları bana ulaşmaya başladılar. Onların isteği üzerine biz de fotoğraf çekip benim Facebook ve Twitter hesabımdan hayranlarına yolluyorduk. Fakat bir gazeteci arkadaşımız benim Facebook sayfamdan fotoğraflar alıp aşk hikayesi olarak haber yaptı. Daha sonra alışveriş merkezinde bir firmaya görüşmeye giderken fotoğrafımızı çekip “aşıklar yakalandı” haberi yapıldı. Aslında bizim beraber görünmemizden daha doğal ne olabilir ki? Tabii ki tüm görüşmelere ve davetlere beraber gitmemiz gerekiyor. Çıkan haberlere üzüldük fakat herkes alışsın; biz her zaman bir arada olacağız.
- Çağatay Ulusoy: Selin Hanım, benim menajerim, ajansına bağlı olarak çalışıyorum. Aynı zamanda saygı ve sevgi çerçevesinde çok güzel bir dostluğumuz var. Set aralarında veya çalışmadığım günlerde yeni projeler için sürekli bir aradayız. Nasıl her başarılı erkeğin arkasında başarılı bir eşi varsa, benim yanımda da hep Selin Hanım var. Her başarı bir ekip işidir. Bence biz birbirimizi tamamlıyoruz.

Haberin Devamı

HAYRANLARIM BENİ KİMSEYLE PAYLAŞAMIYOR

Çağatay, hayranlarından da büyük bir tepki geldiğini okudum, doğru mudur?

- Hayranlarımın çoğu bu habere inanmadı; çünkü Selin Boronkay’ın benim menajerim olduğunu biliyorlardı. Fakat bilmeyenler galiba beni kimseyle paylaşmak istemediler..

Haberin Devamı

15 YAŞ FARK BİRAZ FAZLA

Selin Hanım, bu aşk dedikoduları üzerine “sübyancı değilim” demişsiniz. Ama kendinden küçük kişilerle evlenen veya ilişki yaşayan pek çok ünlü var. Size bu durum ters mi geliyor?
- S.B: Kimsenin ne yaşadığını da bilemezsiniz, saygı duymak lazım. Benim daha önce kendimden altı yaş küçük bir erkek arkadaşım da vardı ayrıca. Ve her zaman ilişkimin arkasında durdum. Fakat Çağatay’la ilgili haberler “Kendinden 15 yaş küçük sevgilisi” gibi başlıklarla çıkmaya başlayınca, bu durum ikimizi de üzdü. Aşkın yaşı yoktur derler, ben her zaman ona inanırım. Fakat Çağatay daha 20 yaşında. 15 yaş fark biraz fazla olabilir. Bir de “aşkın yaşı yoktur” derken, ekranlarda gördüğümüz çok yaş farkı olan ilişkileri uygun görmüyorum açıkçası.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!