Bir modelden stil tüyoları

Güncelleme Tarihi:

Bir modelden stil tüyoları
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2013 00:00

Uzun elbiseleri, bol paça pantolonları, farklı aksesuvarları ile her zaman zarif ve dikkat çekici görünmeyi başaran Tülin Şahin, stil sırlarını, alışveriş alışkanlıklarını People Style Watch dergisine anlattı.

Haberin Devamı

* Sofistike görünmenin ipuçları: Bej, camel gibi renkler bana hep sofistike stili çağrıştırıyor.
* Günlük hayatta kullanmayı tercih ettiğiniz parçalar: Jean, tayt, blazer ceket, boğazlı kazak, binici çizme, deri ceket, babet ve jean şortlar.
* Vazgeçemediğiniz aksesuvarlar: Şalları çok seviyorum ve gittiğim her yerden satın alıyorum. Ayrıca şapka ve takılar da vazgeçemediğim aksesuvarlardan...
* Vazgeçemediğiniz elbise: Elbiselerimi yaz ve kış olmak üzere iki bölüme ayırıyorum. Bunlar benim üniformalarım gibi oldu, artık vedalaşamıyorum. Yaklaşık 12 yıldır kullandığım elbiselerim var ve hâlâ neredeyse her yaz tatile çıkarken yanıma alıyorum.
* İlkbahar-yaz sezonu için almayı düşündüğünüz parçalar: Hangi parçaları alacağıma sezonluk olarak karar vermiyorum, ben beğendiğim ürünleri tercih ediyorum.

RENKLÄ° SKINNY JEAN’LERÄ° SEVDÄ°M    Â

* Dolabınızın olmazsa olmazları: Yaz aylarında espadril ve babetleri çok seviyorum. Son zamanlarda ise skinny jean’leri sevmeye başladım, farklı farklı renklerini dolabıma ekliyorum. Kış aylarında ise binici çizmelerim, taytlarım ve boğazlı kazaklarımdan vazgeçemem.
* Doğru kombinin olmazsa olmaz üç parçası: Ayakkabı, çanta ve takılar...
* Couture ve vintage arasında tercihiniz: İkisinin yeri ayrı güzel.
* Bu sezonun en beğendiğiniz trendi: Dolabımda her zaman marinler, çizgililer vardır. Marin bu sezon çok moda ve bu da dolabıma çok daha fazla çizgili parça ekleyeceğim anlamına geliyor. Ayrıca sezon modası kısa üstleri de çok sevdim.
Sevdiğiniz ayakkabı markası: Belli bir markaya takıntım yok. Vücut yapıma uygun olması ve benim taşıyabilmem önemli diye düşünüyorum.

MARKA TAKINTIM YOK ASLOLAN YAKIÅžTIRMAK

* Nereden alışveriş yapıyorsunuz: Canım o anda nereden yapmak istiyorsa oradan alıyorum. Marka takıntım olmadığı için ara sokaktaki bir mağazadan da alışveriş yaparım, büyük bir markadan da... Önemli olan kendime yakıştırmam.
* Ekonomik alışveriş tüyolarınız: Herkese kış indirimlerinde palto almalarını öneriyorum. Çünkü bir palto fiyatına birkaç parça ürün alabiliyorsunuz. Yıllar önce bir paltoyu indirimde 200 liraya almıştım ve hâlâ kullanıyorum. Ayrıca indirimlerde çizme veya bot almak da ekonomik bir yatırım olur.
* Yurt dışında alışveriş tercihiniz: Keşfetmeyi severim ve yeni yerleri denerim.
* İlkbaharda en favori aksesuarınız: Babetlerim.
* İlkbaharda en sevdiğiniz kombin: Bahar enerjisi ile giyilen bir elbisenin keyfini yaşamayı severim. Hatta üzerine ince ve şık bir hırkayla beraber kombinlerim.

MEVSİM GEÇİŞLERİNDE KURTARICIM CEKETTİR

* En sevdiğiniz renk: Tüm renkleri seviyorum, özellikle canlı olanları. Dolabımda her renkte kıyafet vardır.
* Alışveriş merkezinde mi, açık hava da mı: Açık havada alışveriş yapmayı daha çok severim. Özellikle Bağdat Caddesi favorimdir.
* Ne tarz güneş gözlüğü: Bazen çerçeveli bazen çerçevesiz pilot gözlüklerini tercih ediyorum.
* Büyük boy çanta mı, clutch mı: Günlük olarak kesinlikle büyük boy çantalar tercihim. Şu aralar sırt çantalarını da çok seviyor ve zevkle kullanıyorum.
* Vazgeçemediğiniz aksesuvarınız: Cartier saatim. Nostaljik bir havası olması ve ne giyersem hepsine yakışmasından dolayı seviyorum.
* Mevsim geçişlerinde kurtarıcı kombininiz: Mevsim geçişlerinde hepimiz zorlanıyoruz. Blazer ceketlerin önemli birer kurtarıcı olduğunu düşünüyorum.

Haberin Devamı

2 TARZ, 2 Ä°PUCU

* Gösterişli olmak için: Davetlere katılırken vücuda oturan ve cesur tasarımlı elbiseleri tercih ederek iddialı görünebilirsiniz.
* Sofistike görünüm: Kombinlerinizi zarif fakat dikkat çekici aksesuvarlarla tamamlayın. Bu şekilde havalı bir stil elde edebilirsiniz.

                      Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!