Bir darbe de saçlarından aldı

Güncelleme Tarihi:

Bir darbe de saçlarından aldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2008 00:00

2007’nin skandallar kraliçesi, en rüküşü ve en kötü annesi seçilen Britney Spears, bir darbe de saçlarından aldı. Yıldız şarkıcı, Amerika’nın ünlü güzellik merkezi Sally Beauty Supply’in yaptığı ankete göre 2007’nin en kötü saçlı ünlüsü seçildi.

2007’yi geride bıraktık ama bazıları hálá geçtiğimiz yılın hesabını vermeye devam ediyor... 2007’nin en büyük skandallarına imza atan Britney Spears’ın anketlerde yaşadığı hüsran devam ediyor. En rüküş ünlü, en kötü anne seçilen Spears’a bir kötü haber de Amerika’nın en ünlü güzellik merkezlerinden biri olan Sally Beauty Supply’in düzenlediği anketten geldi.

Sally Beauty Supply’in resmi internet sitesinde yaptığı "14. Geleneksel En İyi ve En Kötü Saçları Anketi"nin sonuçlarına göre; geçtiğimiz yıl geçirdiği sinir krizi sonucu saçlarını kendi elleriyle kazıyan Spears, en kötü saç stiline sahip ünlü seçildi. Kadınlar arasında en iyi saç stili ise genç şarkıcı Carrie Underwood’a ait. Muhteşem saçlarıyla dikkatleri çeken Underwood, şampuan reklamlarının da vazgeçilmez ismi.

Erkekler kategorisinde ise Pamela Anderson’ın eski kocası Kid Rock en kötü saça sahip ünlü seçildi. En iyi saçlara sahip erkek ünlü ise, Oscar’lı aktör Denzel Washington seçildi.

En İyi Saç (Kadın)

1. Carrie Underwood

2. Eva Longoria

3. Reese Witherspoon

En İyi Saç (Erkek)

1. Denzel Washington

2. Johnny Depp

3. Patrick Dempsey

En Kötü Saç (Kadın)

1. Britney Spears

2. Courtney Love

3. Pink

En Kötü Saç (Erkek)

1. Kid Rock

2. Clay Aiken

3. Zac Efron
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!