Bir aylık müzik maratonu başladı

Güncelleme Tarihi:

Bir aylık müzik maratonu başladı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2009 00:00

Most Açıkhava Konserleri’nin 20’incisi başladı. 16 Temmuz - 17 Ağustos arasında yedi sanatçı, toplam 12 konser verecek. Açılış Candan Erçetin ile iki gün önce yapıldı. Erçetin, arka arkaya üç konser veriyor, sonuncusu bu akşam.

Yarın konser sırası, bu yıl 30’uncu yılını kutlayan Yeni Türkü’nün. Sahneye İstanbul Senfoni Project eşliğinde çıkacaklar. Grup, geride bıraktığı 30 yılı, Özen Yula’nın rejisi, Şebnem Bozoklu’nun anlatımıyla, tiyatro tadında bir gösteri ile kutlayacak.
“Sezen Aksu ve Arkadaşları” adını taşıyan konserler dizisi, 21, 22, 24 ve 25 Temmuz’da. Aksu, müzisyen dostları Fahir Atakoğlu, Erkan Oğur, Aykut Gürel ile birlikte oluşturduğu yeni ve özel bir içerik ile çıkıyor karşımıza.

Türk pop müziğinin efsanevi ismi Erol Evgin, yaz sezonunun tek solo konserini 23 Temmuz akşamı, saat 21.00’de verecek. Üç saat sürecek konserde, klasikleşmiş şarkılarının yanı sıra, Türk pop müziğinin yeni şarkılarını da seslendirecek. Şarkı aralarında şakalar, taklitler ve anekdotlarla dinleyenlere keyifli anlar yaşatacak.

Nükhet Duru - Timur Selçuk ikilisi, 26 Temmuz’da Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi’nde olacak. Melankoni, Endülüs’te Raks, Ben Sana Vurgunum, İspanyol Meyhanesi gibi yılların unutturamadığı şarkıları dinleyebilirsiniz.

Son albümü “Hayal”i kısa süre önce çıkaran Nilüfer’in konseri 16 Ağustos’ta. Most Açıkhava Konserleri’nin kapanışı, Balkan müziğinin bizde en sevilen ismi Goran Bregovic ile yapılacak. Bregovic, geniş bir repertuvar ve elbette Düğün ve Cenaze Orkestrası ile birlikte geliyor. 17 Ağustos’taki konserde dans etmeye hazır olun. Konserde, bestelediği film müziklerinden, 20’yi aşkın albümünden ve son çalışması Alkohol’den örnekler sunacak.

Biletleri Biletix ve Harbiye Açıkhava Tiyatrosu gişelerinden alabilirsiniz. Bilet fiyatları 45-130 lira arasında. Cemil Topuzlu Tel: (212) 233 86 03, Biletix çağrı merkezi: (216) 556 98 00
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!