Big Brother Türkiye Haftanın Finalinde Kim Elendi?

Güncelleme Tarihi:

Big Brother Türkiye Haftanın Finalinde Kim Elendi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2015 11:22

Yurtdışında ilgiyle takip edilen ve ülkemizde de azımsanamayacak bir hayran kitlesine ulaşan efsanevi yarışma Big Brother Türkiye haftanın finalinde kim elendi? Son Bölümde neler oldu? Tüm detayları ile haberimizde…

Haberin Devamı

Her gece yeni bölümü ile hayranlarını ekranları başına kitleyen Big Brother Türkiye yarışmasında geçtiğimiz bölümlerde yarışmacılardan Oktay’ın geçirdiği rahatsızlık nedeniyle eve sağlık ekipleri gelmişti. Oktay geçirdiği rahatsızlık ve bu rahatsızlığın devam etmesi ihtimali ile diskalifiye dilmişti.

Bu gelişmeler üzerine akıllarda soru işaretleri takıldı. 2015 Big Brother Türkiye evine kim veda etti? 23 Aralık tarihinde yayınlanan son bölümde neler yaşandı? İşte detaylar…

19 Aralık gecesi yayınlanan 2015 Big Brother Türkiye Haftanın Finali’nde ev halkının evden gidecek olan kişinin isminin açıklanmasını beklediği gergin dakikalara Oktay’ın fenalaşarak rahatsızlanması damgasını vurdu. Oktay’ın fenalaşması ile eve gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Oktay’ın sağlık sorunları düzelmeyince milli sporcu hastaneye kaldırıldı.

Haberin Devamı

Doktorlar, 35 yaşındaki milli sporcunun sağlık sorunlarının devam edebileceğini açıklaması üzerine Big Brother Oktay’ı diskalifiye etti.

Big Brother Türkiye Haftanın Finalinde Kim Elendi

Programın en iddialı isimlerinden olan Oktay’ın Big Brother evinden diskalifiye olduğunun açıklanması üzerine ev halkı göz yaşları içerisinde Oktay’ın evdeki eşyalarını topladı. Oktay’ın rahatsızlanmasından dolayı kendilerinin sorumlu olduğunu düşünen ev halkı, yaşanan olayların evde hakim olan gergin ortamdan kaynaklandığını ve bundan sonra birbirlerine karşı daha anlayışlı olacaklarını açıkladılar.

Oktay’ın da diskalifiye edilmesinden sonra akıllardaki soru işaretleri 19 Aralık Cumartesi akşamı yayınlanan “Haftanın Finali” bölümü ile yanıt buldu.

Nefesleri kesen bir eleme gecesi yaşanan Big Brother evinde, 3. hafta yarışmacılar tarafından elenmek üzere önerilen ve eleme listesine girerek son dörde kalan isimler açıklandı. Bu isimler; Gökçen, İdil, Yasin ve Oktay oldu.

İzleyicilerden en az oyu alan isim ise, Yasin oldu ve 2015 Big Brother Türkiye evine veda etti.

Haberin Devamı

Big Brother ev halkını toplayarak “Oktay yaşadığı ve yaşaması muhtemel sağlık sorunları nedeniyle diskalifiye edilmiştir. Big Brother evindeki hayatınızda bundan sonra Oktay olmayacak” şeklinde açıklama yaptı. Bu haber ev halkı üzerinde bir şok etkisi yarattı ve göz yaşlarına boğuldular.

Ev halkının oyları ile elenecekler listesine dahil olan ve izleyicilerden de en az oyu alarak Big Brother evinden elenen Yasın ise, elendikten sonra duygularını “hayallerime veda ettiğim vе arkadaşlarımı orada yalnız bıraktığım için üzgünüm, hala inanamıyоrum, içеrisi dışardan göründüğü gibi değil, iyiliğin kazanacağını umuyordum, iyi olmak çok zоr, şoktayım” şeklinde ifade etti.

Haberin Devamı

Gecenin kaybedeni Yasin olurken, Gökçen seyircilerden gelen SMS oylarınde yüzde 49 ile en çok oyu alarak bir hafta daha Big Brother evinde kalmaya hak kazandı.

Eleme gecesinde gerginliklerin bir an bile durulmadığı gün Oktay ve Onur ile gerginlik yaşayan İdil, “Ben iki yüzlü değilim. İnsanlаr nаsıl bu kadar nasıl bu kadar yüzümе kоnuşup inkar edebiliyor. Görenler nasıl susuyоr? İyi olmak mı hata, iyi оlmak mı kötü? Biz hiç kimsеye zarar vermеdiğimiz için mi? Demek ki öyleymiş. Oktay dаn da Onur dan da bu tepkiyi beklemiyordum. Bunun insаnlıkla alаkası var yakınlıkla değil. Çok kırgınım” diyerek göz yaşlarına hakim olamadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!