Big Brother Türkiye 31 Ocak'ta kim elendi? | Alphan kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Big Brother Türkiye 31 Ocakta kim elendi | Alphan kimdir
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2016 18:05

Ekranların sevilen ve ilgiyle takip edilen yarışma programı Big Brother Türkiye’de bir eleme heyecanı daha geride kaldı. Rezan, Gökçen, Sinan ve Alphan'ın eleme listesinde olduğu Big Brother evine kim veda etti? Big Brother Türkiye'ye 9. haftada veda eden isim Alphan oldu. İşte detaylar...

Haberin Devamı

Big Brother Türkiye’ de ev halkının evden gitmesini en çok istedikleri iki ismi yazmaları ile yapılan oylamada, bu hafta sürpriz bir durum yaşandı. Oylamada iki kişiye verilen oy eşit çıktı. Bu eşitsizliği bozmak için, evden gidecek olan son kişiyi belirleme görevi evin lideri olan Arsel’e verildi. Arsel tercihini yaptı ve evde kalmasını istediği kişiyi seçti.

Eleme listesi belli oldu, listede sürpriz isimler var...

Big Brother Türkiye evi yarışmacılarının oylaması sonucunda en çok evden gitmesi istenilen iki isim 4’ er oy alan Rezan ve Gökçen oldu. Üçüncü kişi ise, üç oy alan Sinan oldu. Hüseyin ve Alphan’ ın 2’ şer oy alarak eşitlik yaşaması sonucunda, evin lideri Arsel seçimini yaptı ve Alphan’ın eleme listesine girmesini sağladı.

Big Brother Türkiye Haftanın Finali Pazar Günü

Haberin Devamı

Büyük ödüle kim veda etti?

Big Brother Türkiye'de 31 Ocak 2016 Pazar akşamı eleme heyecanı yaşandı ve Big Brother Türkiye'ye 9. haftada veda eden isim Alphan oldu.

 BIG BROTHER ALPHAN KİMDİR?

Ailesi ile beraber yaşıyor, ikiz kardeşi var ama kardeşi ile tamamen farklı karakterler olduğunu söylüyor. Salsa ve bachata yapıyor. Alphan düzenli yaşamayı seviyor, odasındaki eşyaların düzeninin bozulması onu rahatsız ediyor. Clark Kent gibi içinde herkese göstermediği çok güçlü bir karakter olduğuna inanıyor. Alphan genç yaşına rağmen, hayatta bir çok tecrübe edindiğini söylüyor.

Big Brother Türkiye’nin de onun için büyük bir yaşam tecrübesi olacağını düşünüyor. Kolay kolay sinirlenmediğini belirten Alphan, sakin yapısı ile ev arkadaşları arasında sevileceğine inanıyor. En büyük korkusu herhangi bir işte başarısız olmak. Alphan Big Brother Türkiye’den 1 milyon lirayı kazanıp, eğitimi için kullanmak istiyor.

BAKMADAN GEÇME!