Big Brother evine kim geri dönecek?

Güncelleme Tarihi:

Big Brother evine kim geri dönecek
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2016 15:09

Heyecan dolu yarışma Big Brother Türkiye evine son veda eden isim Alphan oldu. Bu hafta eleme yapılmayacak olan yarışmada, daha önce elenen yarışmacılardan biri veya birden fazlası eve geri dönecek. Peki; Big Brother Türkiye evine kim dönüyor? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Star TV'nin fenomen yarışması Big Brother Türkiye'de bu hafta eleme gecesi olmayacak. Onun yerine daha önce elenen yarışmacılardan birisi eve geri dönecek. Peki; Big Brother Türkiye evine kim geri dönecek?

Big Brother Türkiye'nin 7 Şubat Pazar akşamı ekrana gelecek 10. hafta finalinde eleme yerine 'Eve Dönüş' heyecanı yaşanacak. Gecenin sonunda ise 'Big Brother Türkiye' evine veda eden 9 isimden en az biri eve geri dönecek. ‎Big Brother Türkiye‬ evine kimin geri döneceği ise SMS seyirci oylaması sonucu belli olacak.

Bugüne kadar 9 kişinin elendiği Big Brother Türkiye evinde sadece 7 kişi kaldı. Yarışmada bu hafta bir ilk yaşandı. Arsel, İdil ve Gökçen'in liderlik mücadelesi verdiği yarışmada 'boruda tutunma' görevinin kazananı İdil oldu. İdil, Big Brother Türkiye 10. haftasonda evin yeni lideri oldu.

Haberin Devamı

Big Brother evine kim geri dönecek

Big Brother Türkiye'de bu hafta eleme yok

Big Brother Türkiye 10. hafta finali'nde eleme olmayacak. Asuman Krause'nin 9. hafta finalinde açıkladığı üzere, daha önce eve veda eden 9 isim arasından bir ya da birden fazla kişi eve geri dönebilecek. Ev halkının henüz haberdar olmadığı ''Eve Dönüş'' heyecanı 7 Şubat Pazar akşamı ekrana gelecek.

Big Brother Türkiye evine kim geri dönecek?

Big Brother Türkiye 10. hafta finalinde eve kimin geri döneceği SMS seyirci oylaması sonucu belli olacak. SMS oylaması 5 Şubat Cuma günü saat 16:00'da sona erecek.

big

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!