Big Brother Türkiye 7. Hafta Eleme Listesi Belli Oldu!

Güncelleme Tarihi:

Big Brother Türkiye 7. Hafta Eleme Listesi Belli Oldu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2016 13:10

TV ekranlarının fenomen yarışma programı Big Brother Türkiye 7. hafta eleme listesi belli oldu. Peki; Big Brother Türkiye eleme gecesinde kim elenecek? 16 Ocak Cumartesi akşamı yayınlanacak olan eleme gecesinde eve veda etmesi muhtemel olan yarışmacıların isimleri SMS oylaması sonucu belirlendi.

Haberin Devamı

Sunuculuğunu Asuman Krause'nin yaptığı ve yurt dışında birçok ülkede izlenme rekorları kıran Big Brother Türkiye evi 7 gün 24 saat tam 90 kamera ile takip ediliyor. Hafta içi hergün canlı yayınlanan Big Brother Türkiye evine 9 Ocak Cumartesi akşamı veda eden isim Çağla olmuştu. Peki; Bu hafta sonu yani 16 Ocak Cumartesi akşamı Big Brother Türkiye evine kim veda edecek? İşte detaylar...

Big Brother Türkiye evinde her hafta olduğu gibi 7. haftanın eleme listesi belli oldu. Eve kimin veda edeceği seyirciler tarafından bugün saat 16:00'a kadar yapılacak olan SMS oylaması sonucu belli olacak. Peki; Big Brother Türkiye 7. hafta eleme listesinde kimler var?

Big Brother Türkiye 7. hafta eleme listesine giren isimler ev halkı tarafından belirlendi. Buna göre; 

Haberin Devamı

Big Brother Türkiye evinde hemen hemen her hafta eleme listesine adı yazılan Gökçen, 7. haftada da eleme listesindeki yerini aldı. Gökçen’in isminin listede yer alması yarışmacıları şaşırtmazken, eleme lisesinde yer alan sürpriz isim Hüseyin oldu.

Big Brother Türkiye evine kim veda edecek?

Big Brother Türkiye 7. hafta eleme listesinde Rezzan, Gökçen, Hüseyin ve Emrah yer alıyor. 16 Ocak Cumartesi akşamı yapılacak olan eleme gecesinde Big Brother Türkiye evine veda edecek kişinin kim olduğunu hep birlikte öğreneceğiz. 

Big Brother Türkiye evinde 7. haftanın lideri SİNAN oldu!

7. haftanın dokunulmazlık görevi yarışmacılara yine zor anlar yaşattı. Big Brother'ın verdiği ''ip çözme'' görevinde Sinan, birbirine dolanmış olan tüm ipleri çözdü ve arenadaki parkuru hızlı bir şekilde tamamlayarak Big Brother Türkiye evinde 7. haftanın lideri oldu. Liderlik kolyesini 3. defa almayı başaran Sinan, Big Brother Türkiye evinde bu hafta da dokunulmazlığın verdiği rahatlığın tadını çıkaracak.

Big Brother Türkiye 7. Hafta Eleme Listesi Belli Oldu

Liderliğiyle ilgili bir açıklama yapan Sinan: “Ben hep şunu söylüyorum, ummadık taş baş yarar. Burası ‘Big Brother’. Her an her şey değiştiği için artık beklemediğin şeyler olabilir. Bence bu saatten sonra benim ne kadar güçlü olduğumu anlamışlardır. Anlamadıysalar da, ileriki haftalarda zaten onlara kendimi gösteririm” dedi.

Haberin Devamı

BIG BROTHER TÜRKİYE 9 OCAK CUMARTESİ FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

9 Ocak Cumartesi Big Brother Türkiye evine veda eden isim ÇAĞLA oldu!

Big Brother Türkiye 9 Ocak 2016 eleme gecesinde yine heyecan dolu dakikalar yaşandı. Hafta içinde yapılan ev halkının oylaması sonucunda evden gitmesi en çok istenen isim, 6'şar oy ile Çağla ve Gökçen olurken, ismi eleme listesine ilk defa giren Emrah 4 oy, Funda ve Rezan ise 2'şer eşit oy aldılar.

İzleyicilerden gelen SMS oyları sonucunda Big Brother Türkiye evindeki Gökçen koruma altına alındı. Eleme listesinde yer alan Çağla ise, izleyicilerden en az oy alan yarışmacı oldu. Çağla, Big Brother Türkiye evine, hayallerine ve 1 milyon liralık rekor ödüle veda etti.

Haberin Devamı

Big Brother Çağla'dan Hüzünlü Veda!

9 Ocak Cumartesi günü yapılan dokunulmazlık görevinin lideri EMRAH oldu!

Big Brother Türkiye evinde eleme listesine giren yarışmacılar, isimlerini bu listeden sildirmek için ''dokunulmazlık görevi'ni tamamlamak zorundalar. Bu haftaki görevde Çağla, Gökçen ve Emrah dokunulmazlığı hak etmek için arenaya çıktılar. Dokunulmazlık yarışmasının galibi Emrah oldu ve adını eleme listesinden sildirdi.

Funda ise Big Brother Türkiye evinde gösterdiği tutum ve uyarıları dikkate almadığı gerekçesiyle dokunulmazlık görevinden diskalifiye edildi.

Büyük bir heyecan ve merakla beklenen Big Brother Türkiye 7. hafta eleme gecesi 16 Ocak 2016 Cumartesi akşamı TV ekranlarında olacak.

BAKMADAN GEÇME!