Big Brother Türkiye Kim Elendi? - izle

Güncelleme Tarihi:

Big Brother Türkiye Kim Elendi - izle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2016 23:44

Türk televizyonlarının en çok izlenen yarışma programı Big Brother Türkiye evinde yine heyecan dolu bir eleme gecesi daha geride kaldı. Peki; 9 Ocak Cumartesi gecesi yayınlanan Big Brother Türkiye'de kim elendi?, Big Brother Türkiye haftanın lideri kim oldu? İşte Big Brother Türkiye haftanın finali detayları...

Haberin Devamı

TV ekranlarının en sevilen ve en çok izlenen yarışma programlarından olan Big Brother Türkiye'nin 9 Ocak 2016 gecesindeki yayınında yine heyecan dolu dakikalar yaşandı.

Hafta içinde, Big Brother Türkiye ev halkının yaptığı oylama sonucunda, evden gitmesi en çok istenen isim, 6'şar oy ile Çağla ve Gökçen olurken, ismi eleme listesine ilk defa giren Emrah 4 oy, Funda ve Rezan ise 2'şer eşit oy aldılar.

Eleme listesine girecek olan dördüncü ismi seçme görevi, geçen haftanın lideri olan İdil'e verildi. İdil, Rezan'ın kalmasını istedi. Böylece Big Brother Türkiye evi 6. hafta eleme listesindeki isimler Gökçen, Çağla, Emrah ve Funda oldu.

Gökçen İzleyiciler Tarafından Korumaya Alındı

İzleyicilerden gelen SMS oyları sonucunda Big Brother Türkiye evindeki Gökçen koruma altına alındı. Eleme listesinde yer alan Çağla ise, izleyicilerden en az oy alan yarışmacı oldu. Çağla, Big Brother Türkiye evine, hayallerine ve 1 milyon liralık rekor ödüle veda etti.

Haberin Devamı

Big Brother Çağla'dan Hüzünlü Veda!

Dokunulmazlık Görevinin Lideri Emrah Oldu

Big Brother Türkiye evinde eleme listesine giren yarışmacılar, isimlerini bu listeden sildirmek için ''dokunulmazlık görevi'ni tamamlamak zorundalar. Bu haftaki görevde Çağla, Gökçen ve Emrah dokunulmazlığı hak etmek için arenaya çıktılar. Dokunulmazlık yarışmasının galibi Emrah oldu ve adını eleme listesinden sildirdi.

Funda ise Big Brother Türkiye evinde gösterdiği tutum ve uyarıları dikkate almadığı gerekçesiyle dokunulmazlık görevinden diskalifiye edildi.

Big Brother Türkiye 6. Hafta Eleme Listesinde Kimler Vardı?

Ev halkının ikişer isimle oy verdiği, Big Brother Türkiye’nin 6. haftasının eleme listesi ise; Gökçen, Çağla, Emrah ve Funda’dan oluştu. Big Brother Türkiye ev halkının yaptığı oylama sonucunda bu hafta, Gökçen ve Çağla 6’şar oy ile evden gitmesi en çok istenen isimler oldu.

Bu dört isimden biri olan Çağla 9 Ocak akşamı gerçekleşen haftanın finalindeki elemeyle birlikte Big Brother evine ve 1 milyon liralık ödüle veda etti. Bakalım gelecek haftaki Big Brother eleme gecesinde eve veda eden kişi kim olacak?

 
Milli futbol takımı oyuncusu olan rahmetli babası gibi tam bir spor tutkunu olan Çağla, kondüsyonuna oldukça güveniyor. Yüzme dalında çok sayıda şampiyonluğun da sahibi. Hırslı bir yapıya sahip. İstediği rekoru elde edemediği için duvarları bile yumruklamış. Sporcu olmasına rağmen, giyim konusunda iddialı olmayı seviyor.
 
Bordo rujunu sürmeden sokağa adım atmıyor. Hobileri futbol maçlarını izlemek ve spor yapmak. Çağla Big Brother Türkiye’den 1milyon lirayı kazanıp rahmetli babasının sağlığında sahip olamadığı evi satın almak ve babası adına bir heykel yaptırmak istiyor.

BAKMADAN GEÇME!