Big Brother Türkiye Yarışmacısı İdil Kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Big Brother Türkiye Yarışmacısı İdil Kimdir
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2016 13:31

Havuz görüntüleriyle adeta nefesleri kesen ve sosyal medya yorumcuları tarafından çekici bulunan Big Brother Türkiye yarışmacısı İdil Naz Kaluç hakkındaki bilgileri sizler için derledik. Peki; Big Brother İdil kimdir? İşte İdil hakkında bilinmeyenler...

Haberin Devamı

Big Brother Türkiye yarışmasının ilk günlerinde tüm dikkatleri üzerine çekerek bir anda hakkında en çok konuşulan Big Brother Türkiye yarışmacısı olan Big Brother İdil hakkında merak ettiğiniz bilgileri sizler için bir araya getirdik.

Big Brother İdil kimdir?

Sivaslı ve Beden Eğitimi Öğrencisi olan İdil Naz Kaluç (Big Brother İdil), 20 yaşında. İstanbul’da anne ve babası ile yaşıyor.

Egolu ve hırslı insanlarda hoşlanmadığını dile getiren yarışmacı kendisinin de egolu ve hırslı olduğunu söylüyor. Oyuncu olmayı düşünen İdil Naz Kaluç, sosyal çevresi tarafından havalı olarak bilindiğini söylüyor. Beden Eğitimi öğrencisi olan İdil, aynı zamanda tenis ve pilates eğitmenliği de yapıyor.

Türkiye Onu İlk Olarak “Bu Tarz Benim” Yarışması İle Tanıdı!

Tam adı, İdil Naz Kaluç olan Big Brother yarışmacısı İdil’i Türkiye ilk olarak “Bu Tarz Benim” yarışması ile tanımıştı. İdil, “Bu Tarz Benim” yarışmasında, yarışmacılardan olan “Ecem” ile yaşadığı tartışmalar ile hakkında çok söz ettirmişti.

Haberin Devamı

Boyu 1.67 olan boyunda olan İdil Naz Kaluç 50 kilo. Bu Tarz Benim yarışmasında dikkat çeken isimlerden biri olan yarışmacının sosyal medyada yaklaşık 18 bin takipçisi bulunuyor.

Sevdiklerini kimseyle paylaşamayacak kadar kıskanç biri olduğu belirten İdil, “Big Brother Türkiye’ye dost kazanmaya değil, birinci olmaya geldim.” şeklinde konuşarak iddialı olduğunu belirtiyor.

Ruj Sürmeden Asla Dışarı Çıkmam!

Kıyafetlerini özene seçtiğini söyleyen yarışmacı, tarz konusunda asla eleştiri kabul etmiyor. Ruj sürmeden dışarı çıkmam diyen İdil, “ruj sürmeden dışarı çıktığımda kendimi bakımsız hissediyorum.” diyor.

Tarzım Her Zaman Kıskançlık Yaratır!

Sözünün kesilmesine asla tahammülü olmadığını ve aklına gelen her şeyi dobra dobra söylediğini belirten İdil, “Tarzım her zaman kıskançlık yaratır.”diyor.

Hobileri arasında tenis oynamak ve rüzgâr sörfü yapmak olan İdil, platonik aşık olmaktan çok korkuyor.

Yarışmanın en iddialı isimlerinden biri olan İdil, Big Brother Türkiye evinden 1 milyon lirayı kazanarak ailesiyle paylaşmak istediğini belirtiyor.

Haberin Devamı

Big Brother Türkiye Yarışmacısı İdil kimdir?

BAKMADAN GEÇME!