Bıçaklama sahnesi bizi çok zorladı

Güncelleme Tarihi:

Bıçaklama sahnesi bizi çok zorladı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2010 12:10

“Öyle Bir Geçer Zaman ki” dizisinde Cemile’yi canlandıran Ayça Bingöl, Hafta Sonu dergisinin sorularını yanıtladı. Bingöl, rol gereği kocasının sevgilisi Carolin’i bıçakladığı sahnede zorlandığını söyledi.

Haberin Devamı

DİZİDEN FOTOĞRAFLAR

KANAL D’nin reyting rekortmeni dizisi “Öyle Bir Geçer Zaman ki”de kocasının sevgilisini bıçaklayıp hapse düşen Cemile Akarsu karakterini canlandıran Ayça Bingöl, Hafta Sonu dergisinin sorularını yanıtladı. Ünlü oyuncu, çok konuşulan bıçaklama sahnesi çekilirken zorlandığını itiraf etti: “Zorlandığımız bir sahneydi. Ayrıca o sahnenin beni oyuncu olarak zorlayan başka bir tarafı vardı. Biz birinci bölümü temmuz ayında çekmeye başladık. Mekân bize belirli süreler içinde verilmişti. Bu yüzden de liman sahnelerinin geçtiği ilk bölümü çekerken, ilerleyen bölümlerdeki liman sahnelerini de aradan çıkarmamız gerektiği için dört bölüm birden çektik. İkinci, üçüncü bölümden hiç sahne çekmemişken, bıçaklama sahnesini çekmek zorunda kaldık. Bu hepimiz için, özellikle de ben ve Wilma Elles (Carolin) için zor bir sahneydi. Çünkü biz karakterlerimizi kuruyoruz, inşa ediyoruz, bölüm bölüm onları büyütüyoruz. Bu yüzden de işin başında bu kadar önemli bir sahneyi çekmek açıkçası beni korkuttu. Tamamen o koşulu ve Cemile’nin durumunu düşüncelerimde ve duygularımda en öne almaya çalışarak o sahneyi çektik. Öyle bir ortamda ve o duygularla oynadığım sahneye şimdi bakınca, ‘Fena da olmamış’ diyorum. Ama bir de kronolojik sırayla çekebilseydik, daha da iyi olabilirdim.”

Haberin Devamı

Çocuk istiyorum

Dizide dört çocuk annesi olan Ayça Bingöl, kendisi gibi oyunculuk yapan Ali Altuğ ile evli. Bingöl, Hafta Sonu dergisindeki röportajında çocuk sahibi olmak istediklerini söyledi: “Çocukları çok seviyoruz. Umarım en kısa zamanda bir çocuğumuz olur. Keşke bir değil, birkaç tane olsa...”

Yine birinci

“Öyle Bir Geçer Zaman ki”, geçtiğimiz salı akşamı ekrana gelen bölümüyle de izlenme rekorları kırdı ve yine reyting listesinin zirvesine yerleşti. Dizinin bu bölümü, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de yüzde 16.7 reyting ve yüzde 42.7 izlenme payı, Tüm Kişiler’de de yüzde 13.3 reyting ve yüzde 32.8 izlenme payı ile birinci oldu. Dizinin aynı akşam yayınlanan özet bölümü ise, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de yüzde 33.1 izlenme payı, Tüm Kişiler’de de yüzde 24.5 izlenme payı ile ikinci oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!