Beyaz Show'un bu haftaki konukları kimler?

Güncelleme Tarihi:

Beyaz Showun bu haftaki konukları kimler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2016 15:21

Beyazıt Öztürk’ün sunduğu Beyaz Show, Cuma akşamı yine birbirinden ünlü konuklarıyla Kanal D ekranlarında olacak.

Haberin Devamı

Beyaz Show bu hafta yine ünlü konuklarıyla ekranlarda olacak. Beyaz Show’un yeni bölümünde Beyazıt Öztürk, “Kardeşim Benim” sinema filminin oyuncularını ağırlayacak.

Beyaz Showun bu haftaki konukları kimler

MURAT BOZ

O Ses Türkiye yarışmasının yakışıklı jüri üyesi, genç kızların sevgilisi Murat Boz, ikinci sinema filmi olan Kardeşim Benim ile sinemaseverler ile buluşmaya hazırlanıyor. Filmin vizyon gününde Beyaz Show’a konuk olacak olan Murat Boz’un şarkılarıyla ve esprileriyle yine kendine hayran bırakması bekleniyor.

BURAK ÖZÇİVİT

Fahriye Evcen ile olan aşkıyla magazin gündeminden düşmeyen ve son olarak yeni dizisi Kara Sevda’da canlandırdığı Kemal karakteriyle başarısına başarı katan Burak Özçivit de yarın akşam Beyaz Show’da olacak. Özçivit, Kardeşim Benim filminde Murat Boz ve Aslı Enver ikilisine eşlik ediyor.

ASLI ENVER

Haberin Devamı

İlk olarak Kavak Yelleri ile tanıdığımız, sonrasında ise Suskunlar gibi kaliteli dizilerde rol alan, pek çok sinema filmine imza atan, hem Kardeşim Benim filmiyle, hem de Kış Güneşi isimli yeni dizisiyle hayranlarıyla buluşacak olan Aslı Enver de Beyaz Show’da olacak.

Beyaz Show 15 Ocak 2016 Cuma günü saat 23:15'te canlı yayında Kanal D ekranlarında...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!