Beyaz Show'un bu haftaki konukları kimdir? - 29 Nisan Cuma

Güncelleme Tarihi:

Beyaz Showun bu haftaki konukları kimdir - 29 Nisan Cuma
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2016 14:05

Beyaz Show konuklarıyla bu akşam yine bomba gibi geliyor. Kanal D'nin sevilen talk show programı Beyaz Show'da bu hafta birbirinden ünlü konuklar yer alacak. Burak Kut, Ebru Şallı, Onur Büyüktopçu, Nergis Kumbasar, Çağla Büyükakçay ve Mithat Körler'in konuk olduğu Beyaz Show'un fragmanı yayınlandı. Gelin bu ünlülerimizi beraber tanıyalım.

Haberin Devamı

Beyaz Show konukları, Burak Kut, Ebru Şallı, Onur Büyüktopçu, Nergis Kumbasar, Mithat Körler ve Çağla Büyükakçay'dır. Beyaz show bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümüyle nefesleri kesecek. Sohbeti, eğlencesi, esprileri ve canlı yayın sürprizleriyle "Beyaz Show" bu hafta da yine şahane! Ekranların hem eğlendiren hem de kahkaha tufanı yaşatan programı Beyaz Show'da bu hafta çok tanıdık isimler yer alıyor. Beyaz show yeni bölüm fragmanıyla sizlerle...

BEYAZ SHOW FRAGMANI (29 NİSAN CUMA)

Beyaz Show 22 Nisan Cuma akşamı saat 23.30'da Kanal D'de! Sakın kaçırmayın!

Beyaz Showun bu haftaki konukları kimdir - 29 Nisan Cuma

Haberin Devamı

BURAK KUT KİMDİR

Burak Kut, Çapa Ortaokulu'na gittiği yıllarda okul orkestrasıyla birlikte yaptığı çalışmalarla müzik kariyerine başladı. Daha sonra Şehremini Lisesi'ne devam etti fakat müzik derslerinin olmaması sebebiyle, ikinci senesinde olmasına rağmen oradan ayrılarak İstanbul Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi'ne başvurdu ve sınavlardan birincilikle geçerek okula girmeye hak kazandı. Sanatçı burada flüt ve piyano eğitimi aldı. Okul korosunun solistliğini üstlendiği lise yıllarında gerek kendi okulu, gerekse Kabataş Erkek Lisesi adına katıldığı yarışmalarda 3 yıl üstüste birinci oldu.

Mezuniyeti sonrasında Hakan Peker ile anlaşarak ilk albümünü 29 Nisan 1994'te, "Benimle Oynama / Çılgınım" adıyla çıkardı. Hem müziği, hem de kişiliğiyle bir anda dikkatleri çeken ve Türkiye'nin "Bebetosu" lakabı yakıştırılan sanatçı, milyon barajına yakın bir tiraj elde eden bu albümün çıkışını takip eden iki sene içerisinde 300'e yakın konser verdi. Pek çok başarıyı beraberinde getiren bu albümle birlikte, o yıllarda Türkiye'de verilen hemen hemen bütün müzik ödüllerinin sahibi oldu. Ayrıca Avrupa "MTV Local Hero" ödülünü de kazandı.

Beyaz Showun bu haftaki konukları kimdir - 29 Nisan Cuma

Haberin Devamı

EBRU ŞALLI KİMDİR

Ebru Şallı, 15 Ocak 1977, İstanbul doğumlu, Türk model, jimnastikçi ve sunucudur. 1995 yılı Queen of Turkey yarışması birincisidir. 1993 yılında fotomodellik yapmaya başlamış, 1996 yılında Nişantaşı Kız Lisesi'ni bitirmiş sonrasında üniversite eğitimine devam etmemiştir. 1997 yılında Ozan Orhon ile evlenmiş bir yıl sonra boşanmıştır.Unutabilsem, Belalım Benim, Gölge Çiçeği adlı televizyon dizilerinde oynadı, Reyting Hamdi'de bir süre rol aldı. Harun Tan'la evlendikten sonra podyumları bıraktı. 

Bu çiftin 2004 yılında Beren adlı bir erkek çocuğu dünyaya gelmiştir. Bir de Pars adında bir oğulları vardır. Ebru Şallı verdiği bir röportajda vejetaryen olduğunu belirtmiştir.
Hamilelikte Sağlıklı ve Güzel Kalmak adlı bir kitap yazdı ve pilates için egzersiz videosu yayımlandı. Daha sonra TV8 ekranında Ebru'nun Mutfağı adlı bir program sundu. Hafta içi her gün Beyaz TV'de Ebruli programının sunuculuğunu yapmaktadır.

Haberin Devamı

Beyaz Showun bu haftaki konukları kimdir - 29 Nisan Cuma

NERGİS KUMBASAR KİMDİR

Nergis Kumbasar, 25 Mayıs 1963'te Ankara'da dünyaya geldi. Aslen Rizeli bir ailenin oğlu olan babası Abidin Kumbasar, profesör unvanlı bir iç hastalıkları ve kardiyoloji doktorudur. Kumbasar'ın Deniz adında kendisinden yaşça küçük bir erkek kardeşi vardır. Babasının spiker Canan Kumbasar ile yaptığı ikinci evliliğinden ise Genco Güralp adında bir oğlu daha oldu.

Kumbasar, babasının çalışmaları nedeniyle anaokulunu Amerika Birleşik Devletleri'nde bitirdi. TED Ankara Koleji'ne devam ederken annesi tarafından mankenlik ve zarafet okuluna gönderildi. Daha sonra Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'ndeki iktisat öğrenimini yarıda bırakarak İstanbul'da mankenlik yapmaya başladı. Bu kararı için ileriki yıllarda "en büyük pişmanlığım" ifadesini kullanacaktı. O dönemde pek çok reklam filminde oynadı. 1985'te TRT'de ekrana gelen Dokuzuncu Hariciye Koğuşu dizisindeki Nüzhet rolüyle oyunculuğa adım attı. Ayrıca 1980'lerde sunuculuğa da başladı.

Haberin Devamı

1989'da Türk oyuncu ve şovmen Mehmet Ali Erbil ile evlendi. 1995'te bu evliliğinden Yasmin adında bir kızı oldu. 1996'da ise eşinden boşandı. 2000'de Eyvah Kızım Büyüdü dizisindeki Berna rolüyle ekrana döndü. İleriki yıllarda çeşitli yapımlarda yer aldı. 2007'de Evimin Erkeği dizisiyle senaristliğe adım attı. Şimdilerde Kiralık Aşk adlı dizide Neriman karakterini canlandırmaktadır.

Beyaz Showun bu haftaki konukları kimdir - 29 Nisan Cuma

ONUR BÜYÜKTOPÇU KİMDİR

Onur Büyüktopcu (d. 24 Nisan 1982) Türk Sinema, Dizi ve Tiyatro Oyuncusu..İngiltere’ye giden Academy of Creative Training Brighton Act London Film Academy’de eğitim aldı. oyunculuğa ilk adımını 2003 yılında Lise Defteri adlı dizi ile attı ve bu dizide Yusuf karakterini canlandırdı. Yabancı Damat, Doktorlar gibi dizilerde konuk oyuncu olarak rol aldı. Son olarak 2010 yılında Güz Gülleri adlı dizide rol alan şimdilerde Kiralık Aşk dizisinde Koray rolünü canlandırmaktadır.

Haberin Devamı

Onur Büyüktopçu oyunculuğun yanında cast direktörlüğü, menajerlik ve tiyatro oyunculuğu da yapmaktadır.

Beyaz Showun bu haftaki konukları kimdir - 29 Nisan Cuma

ÇAĞLA BÜYÜKAKÇAY KİMDİR

Çağla Büyükakçay (28 Eylül 1989, Adana), Türk milli tenisçi. Çağla Büyükakçay, Grand Slam turnuvalarında tek bayanlarda ön eleme turlarında oynayan ve turu geçen ilk Türk tenisçidir. 2010 yılında Amerika Açık tenis turnuvasına katılarak ilk Grand Slam turnuvasında ön elemelerde mücadele etti. 2011'de ise Fransa Açık, Wimbledon ve Avustralya Açık turnuvalarında ilk kez ön elemelerde yer aldı.

Çağla Büyükakçay, Pescara'da düzenlenen 2009 Akdeniz oyunları'nda teklerde gümüş madalya kazanmıştır. 2013 Akdeniz oyunlarında ise teklerde ve çiftlerde altın madalyanın sahibi olmuştur. Çağla Büyükakçay, Katar Açık Kadınlar Turnuvası'nın 2. turunda, organizasyonun son şampiyonu ve dünya 12 numarası Safarova'yı 2-0 yenerek 3. tura yükseldi. Milli tenisçi, bu seviye bir turnuvada 3. tura yükselen ilk Türk raket oldu.

Beyaz Showun bu haftaki konukları kimdir - 29 Nisan Cuma

MİTHAT KÖRLER KİMDİR

Mithat Körler (d. 1955, Eskişehir), Türk şarkıcı. Mithat Körler 1955'de Eskişehir’de doğmuştur. 30'un üzerinde albümü bulunmaktadır. 1980'li ve 1990'lı yıllardan arasında Arif Susam, Atilla Kaya, Ümit Besen, Ferdi Özbeğen ve Cengiz Kurtoğlu ile beraber birçok kaset yapmıştır. Değerli sanatçı Güneşimi Kaybettim , Yaylalar ve Gitme adlı şarkıları ile birçok insanın gönlünde taht kurmuştur. Koyu Eskişehir spor taraftarı olan şarkıcının klipleri genelde Kral Tv ’de klipleri yayınlanmıştır. Kendini Eskişehir’e adamış sanatçı aynı zamanda Eskişehir’in ünlü radyolarından bir radyonunda sahibidir.

 

BAKMADAN GEÇME!