Beyaz Show'un bu haftaki konukları kimler? - 6 Mayıs Cuma

Güncelleme Tarihi:

Beyaz Showun bu haftaki konukları kimler - 6 Mayıs Cuma
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2016 14:20

Beyaz Show bu hafta da bomba gibi bir yayınla ekranlara gelecek. Beyaz Show'un bu haftaki konukları Zara, Caner Cindoruk, Gizem Karaca, Tuğba Özay ve Ali Altay olacak. Yepyeni bölümü ve keyifli sohbetiyle bu akşam Beyaz Show Kanal D ekranlarında olacak. Beyaz Show'un konukları ile ilgili merak ettikleriniz haberimizde...

Beyaz show bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümüyle yine çok eğlendirecek. Sohbeti, eğlencesi, esprileri ve canlı yayın sürprizleriyle "Beyaz Show" bu hafta da yine şahane! Ekranların hem eğlendiren hem de kahkaha tufanı yaşatan programı Beyaz Show'da bu hafta çok tanıdık isimler yer alıyor. Beyaz Show bu haftaki konukları Zara, Caner Cindoruk, Gizem Karaca, Tuğba Özay ve Ali Altay'dır.

Haberin Devamı

 

Beyaz show bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümüyle yine çok eğlendirecek.  Sohbeti, eğlencesi, esprileri ve canlı yayın sürprizleriyle "Beyaz Show" bu hafta da yine şahane! Ekranların hem eğlendiren hem de kahkaha tufanı yaşatan programı Beyaz Show'da bu hafta çok tanıdık isimler yer alıyor. Beyaz Show bu haftaki konukları Zara, Caner Cindoruk, Gizem Karaca, Tuğba Özay ve Ali Altay'dır. 

Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı, sevilen talk- show programı "Beyaz Show"a bu hafta; sesi ve yorumuyla yüreklere dokunan ses Zara, ünlü oyuncular Gizem Karaca ve Caner Cindoruk, ünlü manken Tuğba Özay, muhteşem sahne performansıyla Ali Altay konuk oluyor.

Sohbeti, eğlencesi, esprileri ve canlı yayın sürprizleriyle "Beyaz Show" bu hafta da yine şahane!

Haberin Devamı

Beyaz Show 6 Mayıs Cuma akşamı saat 23.30'da Kanal D'de! Sakın kaçırmayın!

BEYAZ SHOW FRAGMANI

Beyaz Showun bu haftaki konukları kimler - 6 Mayıs Cuma

ZARA KİMDİR

Neşe Yılmaz ya da sahne adıyla Zara, 5 Ocak 1976, İstanbul doğumlu, Kürt kökenli Türk halk müziği ses sanatçısıdır. Aslen Adıyamanlıdır. Çocukluk yıllarında "Neşecik" adı ile sekiz albüm çıkarmıştır. 1991 yılında Milliyet gazetesinin açmış olduğu Liselerarası Müzik ve Halk Oyunları yarışmasında “Türk Halk Müziği Bayan Solist” dalında Türkiye birincisi oldu. Aynı yarışmaya 1993 yılında katılarak tekrar birincilik kazandı.

Yüksek eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Ses Eğitimi Bölümü'nde tamamladı. 1996 yılında TRT’nin açmış olduğu “Yetişmiş Ses Sanatçısı” sınavını kazanarak “TRT Türk Halk Müziği Akitli Ses Sanatçısı” unvanıyla göreve başladı. 1997 yılında Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelenen “Yunus Emre Müzikali”’nde Amber rolüyle oyuncu ve solist olarak görev aldı. 1998 yılında 15 aylık çalışmanın ürünü olarak, Zara adı ile ilk albümü olan Avuntu piyasaya sürüldü. Aynı yıl Atıf Yılmaz’ın yönetmenliğinde “Eylül Fırtınası” isimli ilk uzun metraj filminde Tarık Akan ile başrolü paylaştı.

Haberin Devamı

Beyaz Showun bu haftaki konukları kimler - 6 Mayıs Cuma

CANER CİNDORUK KİMDİR?

Caner Cindoruk, 1980 yılında, Adana'da doğdu. Babası Zafer Doruk'dur. İki kardeşi de oyuncu olan ve babası öykü kitapları yazan Cindoruk, ailesinin de etkisiyle tiyatroya yöneldi. Çukurova Üniversitesinde işletme okudu. Üniversitede okuduğu yıllarda, okulun tiyatro topluluğunda oyuncu, yönetici ve yönetmen görevlerinde bulundu.
Babası iki kez Orhan Kemal Öykü Ödülü’nü almış üretken bir öykü yazarı olan Zafer Doruk’dur. Biri Taner Cindoruk adında oyuncu olan iki kardeşi vardır.

Amcası Erdal Cindoruk, tiyatro oyuncuydu. Çocukluk yılları kuliste geçti. Hiçbir iş ağır gelmedi ona bu uğurda. Çıraklığını çay getirerek yaptı. Ortaokulda, lisede, üniversitede sergilenen oyunlarda hep bir sahne buldu kendine. İlk profesyonel rolüyse ’Fehim Paşa Konağı’ndaki ’Yusuf’tu. 1997 yılında Adana Seyhan Belediyesi Tiyatro Topluluğu ile beraber ilk profesyonel tiyatro oyununa çıktı. 10 yıl boyunca Seyhan Belediye ve Adana Şehir Tiyatro'larında oyuncu olarak görev aldı. 

Haberin Devamı

Beyaz Showun bu haftaki konukları kimler - 6 Mayıs Cuma

GİZEM KARACA KİMDİR

Gizem Karaca, 1992 yılında İstanbul’da doğdu. Annesi Münevver Karaca, babası Cüneyt Karaca’dır. Aslen anne tarafından Arnavut, baba tarafından Selaniklidir. Gizem 7 yaşındayken Amerika’ya Florida’ya taşındılar. Eğitimini orada tamamladı. İlkokul ikiye kadar İstanbul’da okuduktan sonra altı sene Florida, iki sene de Kanada derken toplam 13 okul değiştirdi.

Türkiye’de başladığı ilkokula, New York’ta devam etti, Florida’da bitirdi. 2007’de, 14 yaşındayken İstanbul’a döndü, Sonra lise öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2010 yılında İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı bölümünü kazandı. 2011 yılında bağlı olduğu Uğurkan Erez ajansı onun güzellik yarışmasına girmesini istemesiyle hazırlık sınıfından sonra okulu dondurmak zorunda kaldı. Miss Turkey 2011 güzellik yarışmasına katılmış ve 2. olmuştur. İlk çıkışını bu şekilde gerçekleştirmiştir.

Haberin Devamı

Beyaz Showun bu haftaki konukları kimler - 6 Mayıs Cuma

ALİ ALTAY KİMDİR?

Ali Altay müzik kariyerine 9 yaşında ilkokul öğretmeninin keşfiyle başladı Daha 5. sınıfta iken Çigan Orkestra’sında vurmalı çalgılarla gruba eşlik ediyordu. Kendisinden yaşla hayli büyük olan müzisyenlerin arasında, usta-çırak ilişkisiyle müziği öğrenmeye çalışıp sahne terbiyesi aldı. 13 yaşına geldiğinde sesini kullanmasıyla da dikkatleri üzerine çekti ve artık davul çalıp, şarkı söylüyordu. 

Bu arada birçok sanatçıya gerek davulcu gerek back vocal kimliği ile eşlik etti. 20 yaşında askere gitmesiyle kendisine müzisyenlik görevi verildi. Askerlik dönüşü bir süre ustalarından öğrendiklerini minik öğrencileri ile paylaştı. Bu süreçten sonra benimsediği, yapmak istediği müzik için kendi grubunu kurup solist olarak devam etti. Bu arada Akdeniz bölgesinde çok sayıda festival ve özel organizasyona davet edilerek konser verdi. Müziği ve yorumuyla daha büyük kitlelere ulaşmak isteği ile 1999 'da İstanbul’a geldi. Olmaz mı adını taşıyan müzik albümü ile müzik dünyasında yerini korumaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Beyaz Showun bu haftaki konukları kimler - 6 Mayıs Cuma

TUĞBA ÖZAY KİMDİR?

Tuğba Özay, 1978 senesinin Şubat ayında İstanbul’da hayata gözlerini açmıştır.Aslen Trabzonlu olan Ünlü Manken’in annesi ise Antalyalıdır.Boyu 1.80’dir.Tek çocuk olan Ünlü isim ortaokul ile lise eğitimini Fenerbahçe Lisesi’nde tamamlamıştır.Lise’nin bitmesinden sonra Haliç Üniversitesi Konservatuar bölümüne yazılmıştır
Tuğba Özay 1987 tarihinde Yelken Kulübüne yazılmıştır ve bir süre kurs almıştır.

Ardından Galatasaray takımının Yüzücülük bölümünde yaklaşık olarak 10 yıl kadar profesyonel yüzücü olmuştur.Yüzücü olduğu sıralarda Fenerbahçe takımına Voleybolcu olarak geçmiştir.Fenerbahçe takımında 5 sene kadar Voleybol oynamıştır. 1994 senesinde Mankenliğe başlamıştır.1995 tarihinde ise Düzenlenmiş olan Miss Model Of Turkey yarışmasına katılmış ve birinci olmuştur.Dünya’nın birçok mankeninin katıldığı Miss Model Of World yarışmasında ise 2. olmuştur.1996 tarihinde Paris’e gitmiş ve 7¬8 ay kadar orada modellik yapmıştır. Oyunculuk eğitimi alması dolayısıyla 1996 senesinde ilk dizisi olan Sonradan Görmeler dizisinde oynadı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!