Beyaz Show bu akşam neden yok?

Güncelleme Tarihi:

Beyaz Show bu akşam neden yok
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2016 12:42

Kanal D'de sunuculuğunu Beyazıt Öztürk'ün yaptığı eğlence ve talk show programı Beyaz Show bu hafta yayınlanmayacak. Seyirciler şu sıralar 'Beyaz Show neden yok?', 'Beyaz Show yayınlanacak mı?', Beyaz Show kaldırıldı mı? gibi soruları araştırıyorlar. 19 Şubat Kanal D yayın akışı listesinde Beyaz Show yer almıyor.

Haberin Devamı

Uzun yıllardır Beyazıt Öztürk'ün sunuculuğundaki eğlence programı Beyaz Show, hiç bu kadar zaman ara vermemişti. Zira; Beyaz Show, 2 haftadır yayınlanmıyor. Bu da akıllara 'Beyaz Show kaldırıldı mı?', 'Beyaz Show bitti mi?' ve 'Beyaz Show neden yayınlanmıyor?' gibi soruları getiriyor.

Beyaz Show'un 15 Ocak 2016 tarihinde yayınlanan canlı yayınında protesto şoku yaşanmıştı. Yaşanan bu olaydan dolayı o hafta Beyazıt Öztürk canlı yayını yarıda kesmek zorunda kalmıştı.

Beyaz Show'un 5 Şubat 2016'da yayınlanan bölümü ise canlı yayın olarak değil banttan ekrana gelmişti. Seyirciler şimdi merakla Beyaz Show'un yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağını ve konukların kimler olacağını merak ediyorlar.

Beyaz Show bu akşam neden yok

Haberin Devamı

19 ŞUBAT BEYAZ SHOW NEDEN İPTAL EDİLDİ?

Beyazıt Öztürk'ün sunuculuğundaki Kanal D'nin en sevilen talk şov programı Beyaz Show'un yeni bölümü Diyarbakır ve Ankara'da gerçekleşen terör saldırıları nedeniyle iptal edildi. 19 Şubat'ta yayınlanması beklenen Beyaz Show'un yeni bölümü 26 Şubat Cuma akşamına ertelendi.

Eğer program ertelenmeseydi Beyaz Show'un bu akşam ki konukları; Ata Demirer, Cengiz Kurtoğlu, Şota Arveladze ve Büşra Pekin olacaktı.

Seyircilerin heyecanla bekledikleri Beyaz Show birbirinden eğlenceli konukları ile 26 Şubat Cuma akşamı Kanal D ekranında yayınlanacaktır.

BAKMADAN GEÇME!