Best Model sonuçlandı

Güncelleme Tarihi:

Best Model sonuçlandı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 1998 00:00

Haberin Devamı

Best Model Türkiye'98 Yarışması önceki gece Silivri Klassis Otel'de sonuçlandı. Sunuculuğunu geçtiğimiz yıl ‘‘Best Model’’ ünvanını kazanan Deniz Akkaya ve Kenan İmirzalıoğlu'nun üstlendiği yarışmaya, 24 manken katıldı. 12 bayan ve 12 erkek mankenin katıldığı yarışmanın birincisi Burcu Kutluk olurken, erkeklerde de Çağdaş Karasu, bu yılın Best Model'i oldu. Bayanlarda Efsun Ersan ikinci, Maide Yanık üçüncü seçilirken, erkeklerde de Ediz Mollaoğlu ikinciliğe, Gökhan Parlak da üçüncülüğe layık görüldü.

19 Aralık'ta Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda gerçekleştirilecek olan ‘‘11'inci Best Model of the World Yarışması’’nda ülkemizi temsil etme hakkını kazanan Burcu Kutluk ve Çağdaş Karasu, çok heyecanlı ve mutlu olduklarını, Best Model of the World'de ülkemizi gururla temsil edeceklerini söylediler.

Sacit Aslan, Yasemin Kutsi, Ebru Destan, Cengiz- Sevcan Erberk, Leman Sam gibi ünlü isimlerin de hazır bulunuğu yarışmanın jürisinde Hülya Koçyiğit, Bülent Ersoy, Faruk Saraç, Adil Gültekin, Ahmet Hamoğlu bulunuyordu. Uzun zamandır aralarının bozuk olduğu söylenen ve yarışma gecesi karşılaşan Bülent Ersoy ve Sacit Aslan, birbirlerini öpüp kucaklayarak düşman çatlattılar.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!