Beş yıllık eşinden boşandı

Güncelleme Tarihi:

Beş yıllık eşinden boşandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2010 07:29

Haberin Devamı

Ardımızda bırakmaya hazırlandığımız 2010 yılına Hollywood ünlülerin ayrılıkları damgasını vurdu. ışte 2010 yılının ayırdığı ünlü çiftlerden sadece birkaçı...


Zamana direndiler ama...
High School Musical serisiyle ünlenen Hollywood’un genç isimleri Zac Efron ve Vanessa Hudgens, 2005 yılından beri birliktelerdi. Çift, geçtiğimiz günlerde beş yıllık ilişkilerini sonlandırdıklarını açıkladı.

Aşk bitti
Coco adlı bir kızları olan Courtney Cox ve David Arquette, 2010’da evliliklerini bitirme kararı aldı. Çift, boşanma nedeni olarak aşklarının bitmesini gösterdi.

Oscar’dan sekiz gün sonra
Bu yıl “En ıyi Kadın Oyuncu” dalında Oscar kazanan Sandra Bullock’un mutluluğu kısa sürdü. Oscar aldıktan sekiz gün sonra ünlü oyuncu, eşi Jesse James’in kendisini aldattığını öğrendi. Beş yıllık evliliğini bitiren Bullock, evlatlık aldığı oğlu Louis’le yaşamaya başladı.

Haberin Devamı

ıhanet bitirdi
2007 yılında görkemli bir düğünle Paris’te dünya evine giren Eva Longoria ve Tony Parker çifti, 2010’un son haftalarında ayrılık kararı aldı. Çiftin boşanma nedeni olarak Parker’ın Longoria’yı eski takım arkadaşının karısı Erin Barry’le aldatması gösteriliyor.

Arkadaş kaldılar
“Gossip Girl” dizisinde birlikte rol alan Blake Lively ve Penn Badgley, üç yıllık beraberliklerini geçtiğimiz ekim ayında noktaladı. Çift, aşklarının bittiğini ancak hâlâ dost olduklarını açıkladı.

Çabuk unuttu
Oscar’lı oyuncu Halle Berry geçtiğimiz nisan ayında kızı Nahla’nın babası Gabriel Aubry’den ayrıldı. Berry, ayrılığın üzerinden çok geçmeden Fransız oyuncu Olivier Martinez’le birlikte olduğunu duyurdu.

şiddet ayrılık nedeni
Mel Gibson, uğruna 29 yıllık eşi Robyn Gibson’dan ayrıldığı Rus sevgilisi Oksana Grigorieva’la bu yıl yollarını ayırdı. Grigorieva, ünlü aktörün kendisine şiddet uyguladığı iddia etti. Gibson bu iddiaları yalansa da Rus piyanistin internete sızdırdığı fotoğraflar ve telefon konuşmaları, iddiaları doğrular nitelikteydi.

Beş yıllık eşinden boşandı
şimdilerde yeni sevgilisi Matt Rutler’la boy gösteren Christina Aguilera, 2005 yılında evlendiği Jordan Bratman’dan geçtiğimiz ekim ayında boşandı.

Haberin Devamı

ıkincisinde de mutlu olamadı
ıkinci evliliğini 2003 yılında ünlü yönetmen Sam Mendes’le yapan Kate Winslet, geçtiğimiz mart ayında eşinden boşandı. Çiftin Joe Alfie adında bir oğulları var.

 


KISALAR

13’üncü kez kapak oldu
Seksi yıldız Pamela Anderson, Playboy dergisi için objektif karşısına geçti. 13’ncü kez dergiye kapak olan 43 yaşındaki oyuncu, 1960 yapımı “La Dolce Vita” filminde Anita Ekberg’in meşhur sahnesini canlandırdı.

Eller yukarı Amanda!
Justin Timberlake ve Amanda Seyfried birlikte rol aldığı “Now adlı” filmin çekimlerine devam ediyor. Geçtiğimiz gün filmin Los Angeles’taki setinde görüntülenen Timberlake, rol arkadaşına silah doğrulttuğu sırada objektiflere takıldı.

Haberin Devamı

Baharı müjdeledi
Candice Swanepoel, Victoria’s Secret’ın yeni modellerini tanıttı. Markanın 2011 Bahar koleksiyonu için poz veren 22 yaşındaki model, renkli iç çamaşırlarıyla baharın müjdecisi oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!