Berrak’ın oyunculuğunu beğeniyorum

Güncelleme Tarihi:

Berrak’ın oyunculuğunu beğeniyorum
OluÅŸturulma Tarihi: Åžubat 14, 2008 00:00

Hande Subaşı, kendisinin yerine kadroya dahil edilen Berrak Tüzünataç'ın oyunculuğunu beğendiğini söyledi.

Haberin Devamı

Hande Subaşı fotoğrafları için tıklayın

Berrak Tüzünataç fotoğrafları için tıklayın

Hande Subaşı, ayrıldığı "Elveda Rumeli" dizisinde kendisinin yerine kadroya dahil edilen Berrak Tüzünataç'ın oyunculuğunu beğendiğini söyledi. Tüzünataç'ın iyi bir seçim olduğunu ifade eden Subaşı, "Ben beğeniyorum Berrak'ı... İyi bir seçim olmuş, çünkü Berrak'la hem fizik hem de elektrik olarak (o da biraz erkeksi ve ciddi) birbirimize benziyoruz. Yerime benzer birini almaları büyük avantaj... Role çok uydu. İzlediğimde beğendim" dedi.
Geçtiğimiz günlerde imzaladığı anlaşmayla bir kozmetik firmasının yüzü olan Hande Subaşı, kampanya çekimi arasında Hafta Sonu dergisinin sorularını yanıtladı. Modellikten oyunculuğa ve müziğe kadar pek çok alanda şansını denemeye kararlı görünen Subaşı, "Elveda Rumeli" dizisinde kendi yerine kadroya dahil olan Berrak Tüzünataç’ın oyunculuğunu beğendiğini söyledi.

Haberin Devamı

Berrak’ın oyunculuğunu beğeniyorum
Daha önce herhangi bir firmanın yüzü olmuş muydunuz?

- Kozmetik anlamında hayır. Teklifler oldu ama demek bir takım şeylerde uyuşamadık. Kısmet bunaymış diye düşünüyorum.

Makyaj yapmayı sever misiniz peki?

- Aslında günlük hayatımda pek sevmiyorum. Ama "Sıfır makyaj dolaşıyorum" da diyemem. En çok rimeli severim. Az miktarda, doÄŸal kullanırım. Bir de allığı severim. Hafif pembe tonlarında bir allık yorgun ifadeyi azaltıyor ve doÄŸallık veriyor.Â

Cildinize özel bakımlar yapar mısınız?

- Kesinlikle sabah-akşam bakım yaparım. Üşenip, "Uykum geldi" deyip de makyajla yatanlardan değilim. Dışarıda özel bir bakım yaptırmıyorum. Evde de çok özel ürünler ve yöntemler kullanmıyorum. Her Türk kadınının evde uyguladığı şeyler. Kese yapmayı seven milletiz zaten. Ayrıca haftada bir peeling yaparım. Yıkama jelim, toniğim, nemlendiricim ve göz çevresi kremimi muntazam kullanırım.

Peki siz kendinizi güzel buluyor musunuz?

- Günden güne değişebiliyor. Hatta gün içinde bile değişebiliyor. Ruhsal durumuma bağlı. Yorgunsam mesela, ertesi gün kalkınca kendimi kötü hissedebiliyorum. Genel olarak tabii ki beğeniyorum ama benim de aynaya baktığımda kendimde beğenmediğim yönler olabiliyor.

Haberin Devamı

Modellik mi oyunculuk mu sizi daha çok heyecanlandırıyor?

- Hiç ayrım yapmıyorum. Tabii modellik hálá severek ve heyecanlanarak yaptığım bir iş, o ilk gözdem diyebilirim. Hiçbir zaman bırakmayı düşünmüyorum. Derler ya hep "Fiziğim elverdiği sürece bu işi yapacağım" diye, hakikaten öyle. Oyunculuk da beni heyecanlandıran bir şey. Çünkü defileler bir günde olup bitiyor. Oyunculukta her

/images/100/0x0/55ea98baf018fbb8f88a5514
yeni senaryoda ayrı bir heyecan yaşanıyor.

Sesinizin güzel olduğunu da katıldığınız bir yarışmada kanıtladınız. Albüm yapma düşünceniz var mı?

- İlla albüm diye düşünmüyorum ama müzikle uğraşmak istiyorum. Herhangi bir sahnede yer almak olabilir mesela... Net cevabını ben de bilmiyorum. Şu an ilerlemek için fazla çaba sarf etmiyorum. Oyunculuğa ağırlık verdiğimden dolayı olabilir belki de... Mutlaka zamanla güzel bir yol çıkacaktır önüme. Ama hayatımda müzik büyük ihtimalle olacak.

Haberin Devamı

"Elveda Rumeli" dizisinden kavgalı olarak ayrıldığınız söylendi...

- Ben açıklamasını yaptım. Bunun tek nedeni var, o da sözleşmede uyuşamamamız. Herkesin prensipleri var. Onun dışında bir kavga falan olmadı. Ben kendi seçimim ve isteğimle ayrıldım. Oyuncu arkadaşlarımın hepsiyle görüşüyor, konuşuyorum hálá...

Yerinize geçen Berrak Tüzünataç’ın oyunculuğunu beğendiniz mi?

- Ben beğeniyorum Berrak’ı... Evde oldukça takip etmeye çalışıyorum, çünkü güzel bir proje. İyi bir seçim olmuş, çünkü Berrak’la fizik olarak ve elektrik olarak -o da biraz erkeksi ve ciddi- benziyoruz. Yerime benzer birini almaları büyük bir avantaj. Role çok uydu. İzlediğimde beğendim.

Haberin Devamı

"Senden Başka" dizisinden tanıdığımız Saadet Işıl Aksoy ile fiziksel olarak çok benziyorsunuz. Yüz hatlarınız özellikle...

- Evet doğru, bunu söyleyenler çok oldu. Ben Saadet Işıl Aksoy’un oyunculuğunu çok beğenirim. Hiç yüz yüze tanışmadık, ama inanılmaz pozitif bir enerji alıyorum kendisinden.

Berrak’ın oyunculuğunu beğeniyorum
Çok sakin bir yapınız var. Gerçek hayatta da böyle misiniz?

- Balık burcuyum ben, yükselenim ise Aslan. Çok sakin ve hoşgörülüyümdür, ama bunun karşılığında beklediğim bir şeyler vardır. Karşımdaki kişi beni hak etmediğim bir yere sürüklemeye çalışırsa veya bir davranışta bulunursa, o zaman işte Aslan çıkıyor ortaya ve çok şaşırtıcı oluyor. Özellikle Ankara’dan İstanbul’a gelip çalışmaya başlayınca, otokontrolden dolayı içimdeki aslan daha sık ortaya çıkmaya başladı. İyi de oldu.

Haberin Devamı

Erken anne olmak istiyorum

n Yıllardır Can Özgen ile birliktesiniz, evlenmeyi düşünüyor musunuz?

- Belli bir tarih belirlemedik. Ben aslında "İlla geç olsun, hayatımı yaşayayım" düşüncesinde değilim. Aile kurmak ve erken anne olmak istiyorum, bu yüzden çok uzatmak niyetinde değilim. Ama şimdi hazırlıklara başlasak, nereden baksanız iki yılımızı alır.

Gece hayatını seviyor musunuz?

- Çok nadir de olsa, ben de bir yerlere gidiyorum. Her gece gezen biri değilim ama yeri gelince çeşitli mekanlara gidiyoruz. Gazeteler de en fazla, "Nişanlısıyla, arkadaşlarıyla çıktı" gibi yazabiliyorlar. Sansasyonel bir haber niteliğim yok magazinciler için.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!