Berrak eski aşkıyla ne yaptı

Güncelleme Tarihi:

Berrak eski aşkıyla ne yaptı
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 04, 2007 00:00

<1>Foto <1>galeri Ankara Sheraton Otel'deki düğünün davetlileri arasında Berrak Tüzünataç ile eski sevgilisi Volkan Büyükhanlı da vardı.

Berrak Tüzünataç fotoğrafları için tıklayın

Haberin Devamı

Ülkem Savunma Sanayi’nin sahiplerinden Hakan Çevikoğlu ile Hosta Gıda Sanayi’nin sahibi Vedat Hosta’nın kızı Verda Hotsa, görkemli bir düğünle evlendi. Ankara Sheraton Otel'deki düğünün davetlileri arasında Berrak Tüzünataç ile eski sevgilisi Volkan Büyükhanlı da vardı. Bir süredir aralarındaki aşkın yeniden alevlendiği konuşulan çift, son derece samimiydi. Ancak Tüzünataç'ın, eski sevgilisinin fotoğrafını çekerken objektiflere yakalanınca tedirgin olduğu gözlendi. Güzel oyuncu, Büyükhanlı ile üç yıl süren güzel bir birliktelik yaşadığını, şimdiyse Okan Bayülgen’le birlikte olduğunu söyledi.

Berrak eski aşkıyla ne yaptı
Â
Berrak eski aşkıyla ne yaptı

Haberin Devamı

Volkan Büyükhanlı eski sevgilisiyle birlikte fotoğraf çektirmelerinin kendisi için sorun olmayacağını, ancak aynı karede olmalarının Berrak Tüzünataç için sorun yaratabileceğini belirtti.

Hemen hemen aynı saatlerde Okan Bayülgen ise objektiflere Bebek'te takıldı. İlk olarak bir suşicide tek başına yemek yiyen Bayülgen, daha sonra soluğu DVD dükkanında aldı. Uzun süre raflardaki DVD'leri inceledikten sonra da koleksiyonuna birkaç film daha ekleyip oradan ayrıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!