Survivor 2017 yarışmacısı Berna Keklikler kimdir? Berna Keklikler diskalifiye mi olacak?

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2017 yarışmacısı Berna Keklikler kimdir Berna Keklikler diskalifiye mi olacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2017 20:20

Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı Berna Keklikler, birçok izleyici tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Survivor ada hayatında tartışmaların en ön plandaki yüzü olan Berna Keklikler olay yaratmaya devam ediyor. Survivor'un bu akşam ekrana gelecek olan bölümünde Berna Keklikler ve Elif Şadoğlu arasında tansiyon oldukça artıyor. Agresif ve ters yapısıyla izleyicilerin dikkatini çeken Berna Keklikler, oy potansiyeline de oldukça güveniyor. Peki, Survivor 2017 yarışmacısı Berna Keklikler kimdir? Berna Keklikler diskalifiye mi olacak?

Haberin Devamı

Berna Keklikler’in takım arkadaşı Elif ile yaşadığı kavganın görüntüleri kafalarda soru işareti bıraktı. Elle müdahalenin olduğu görüntüler ‘diskalifiye mi edilecek?’ sorusunu gündeme taşıdı. Daha önce de benzer tartışmalar yaşayan Berna Keklikler’in akıbeti yeni bölümde netleşecek. Peki, Berna Keklikler kimdir, kaç yaşında? İşte, hakkındaki detaylar!

Berna Keklikler, Survivor Gönüllüler’inin en iddiaları isimlerinden biri olarak göze çarpıyor. Sık sık takım arkadaşlarıyla problem yaşayan ve kaybettiğinde hırsı nedeniyle gözyaşlarına boğulan Berna Keklikler, Almanya’da doğdu. Üç senedir İstanbul’da kardeşiyle beraber yaşayan yarışmacı, ekonomi bölümünden mezundur. Almanya’da katıldığı güzellik yarışması Miss Turkuaz Germany’iyi kazanmıştır. Survivor performansıyla spor geçmişi olduğunu belli eden Berna Keklikler, Fıtness, crunch ve yüzme sporlarıyla ilgilenmiştir. 26 galibiyet, 27 mağlubiyeti olan Berna Kekliler, 111 ile 10. sırada bulunuyor.

Haberin Devamı

Berna Keklikler, daha önceki yarışması Göz6’da erkekler takımından Zeyd ile kameralar önünde aşk yaşamış bu sayede de dikkatleri üzerine çekip bir hayran kitlesi edinmişti. Göz6 yarışması finali doğru giderken de Berna Keklikler sevgilisine attığı tokatla olay olmuştu.

 

BAKMADAN GEÇME!