Berk Oktay Merve Şarapçıoğlu çifti nişan hazırlığı yapıyor!

Güncelleme Tarihi:

Berk Oktay Merve Şarapçıoğlu çifti nişan hazırlığı yapıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2016 11:10

Ekranların yakışıklılığı ile dikkat çeken oyuncusu Berk Oktay, nişan hazırlıkları içerisinde. Uzun yıllardır birlikte olduğu güzel sevgilisi Merve Şarapçıoğlu ile nişanlanmaya hazırlanan Berk Oktay, bir çok ünlü gibi dünya evine girmeye hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Show TV ekranlarının fenomen dizisi İlişki Durumu: Karışık'ta Can karakterine hayat veren yakışıklı oyuncu Berk Oktay, sevgilisi Merve Şarapçıoğlu ile 5 yıldır mutlu bir aşk yaşıyor. Hukuk Fakültesi öğrencisi olan avukat olmaya hazırlanan Şarapçıoğlu ve yakışıklı oyuncu Oktay, bu mutlu birlikteliklerini nikah masasına taşımaya karar verdi. Hatta, çift Çekmeköy’de yaşayacakları evi bile tuttu.

Düğün öncesi nişan töreni için hazırlık yapan çiftin nişanı, Cumartesi günü olacak. Aile arasında gerçekleşecek olan nişan töreninin ardından düğün hazırlıkları başlayacak.

Berk Oktay Merve Şarapçıoğlu çifti nişan hazırlığı yapıyor

Berk Oktay kimdir?

Berk Oktay, 28 Ekim 1982 yılında Ankara’ da dünyaya geldi. Şimdilerin yakışıklı oyuncusu Berk Oktay, 2000-2006 yılları arasında modellik yaptı. 100’ den fazla defileye çıktı. 2004 yılında Paris’ e yerleşti ve bir çok ünlü marka ile çalıştı. 2007 yılında eğitimini tamamlamak için Türkiye’ ye geri döndü. Ardından da oyunculuğa başladı. Bir çok dizide rol aldı. Şu an İlişki Durumu:Karşık adlı dizide rol alıyor.

BAKMADAN GEÇME!