Bergüzar'ın kına gecesi

Güncelleme Tarihi:

Bergüzarın  kına gecesi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2009 14:06

Sevgilisi Halit Ergenç ile 7 Ağustos’ta Les Ottomans’da nikâh masasına oturacak olan Bergüzar Korel, Cankurtaran’daki Giritli Restaurant’da kına gecesi yaptı.

Haberin Devamı

KINA GECESİNDEN FOTOĞRAFLAR

Bergüzar Korel, 7 Ağustos’ta Les Ottomans’da sevgilisi Halit Ergenç ile nikah masasına oturacak. Korel, önceki akşam adetlere uyup kına gecesi yaptı. Annesi Hülya Darcan ile kardeşi Zeynep Korel’in organize ettiği kına gecesi, Cankurtaran’daki Giritli Restaurant’ta gerçekleşti.

Geceye beyaz bir elbiseyle gelen, ancak içeride onu yöresel bir kırmızı kıyafetle değiştiren Korel’in keyfine diyecek yoktu. Saatlerce pistten inmeyen, hatta zaman zaman mikrofonu alıp şarkı söyleyen oyuncu, “Yüksek Yüksek Tepelere” türküsünü duyunca gözyaşlarını boğuldu.

CEYDA DÜVENCİ KINAYA GELMEDİ
Okul arkadaşı Doğa Rutkay ile “Binbir Gece”deki rol arkadaşı Canan Ergüder’in de katıldığı gecede gözler Korel’in diğer rol arkadaşı Ceyda Düvenci’yi boş yere aradı. Düvenci, yeni filmi “Ejder Kapanı”nın yemeğinden sonra kınaya katılacağını söylemesine rağmen hiç ortalarda görünmedi.

Haberin Devamı

Törenin sürprizi ise Halit Ergenç’ten geldi. ılerleyen saatlerde erkek kardeşi ile Giritli’ye gelen damat adayı, şort-tişörtten oluşan salaş kıyafetiyle görünmek istemediği için poz vermekten kaçındı. Geç saatlere kadar müstakbel eşi ile dans eden Korel, çıkışta kına izini gösterdi ve “Çok güzel bir gece oldu. ” dedi.

HAMİLELİK SETTE SIKINTI YARATMIYOR
Gecenin finalinde Korel’e, düğün detayları kadar merak edilen bir başka konu hakkında daha soru soruldu: Yeni sinema filmi... Ne var ki çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlanan proje hakkında ser verip sır vermedi oyuncu... Film hakkındaki birkaç detay ise dün Televizyongazetesi.com sitesinde yer aldı.

Habere göre Bergüzar Korel, TİMS Production’ın yapımcılığını üstlendiği bir filmde rol alıyor. Üç aylık hamile olan oyuncu, karnı henüz büyümediği için çekimlerde sıkıntı yaşamıyor. 3-4 haftada tamamlanması planlanan filmin kadrosunda Altan Erkekli’nin de olduğu gelen haberler arasında...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!