Beren Saat'in Talihli Şoförü

Güncelleme Tarihi:

Beren Saatin Talihli Şoförü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2016 09:58

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin yapımcıları çalışanlarına yılbaşı hediyesi olarak Milli Piyango Bileti dağıtmış. Önce tüm ekibe verilmeyen biletler, haksızlık olur düşüncesiyle tüm çalışanlara dağıtılmış. Biletlerden birisi de Beren Saat'in şoförüne verildi. Peki; Beren Saat'in Talihli Şoförü piyangodan ne kadar para kazandı? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin yapımcılarının dağıttığı Milli Piyango biletlerinden biri de Beren Saat'in özel şoförü sanılan Selçuk’a verildi. Selçuk, aslında Beren Saat’in özel şoförü değil. Prodüksiyon ekibinin şoförü. Ancak Beren Saat’i sürekli sete götürüp getirdiği için Beren Saat’in şoförü sanılıyor.

Talihli şoför Selçuk’un biletine Milli Piyango'nun büyük ikramiyelerinden biri olan 5 Milyon eski parayla 5 Trilyon ikramiye isabet ettiği kulaktan kulağa dolaşıyor.

Söylentilere göre, bilet çeyrek olduğu için 1 milyon 250 bin lira alacakmış. Ancak set ekibi arasında dolaşan dedikodulara göre ikramiyenin 1 milyon 250 bin lira değil sadece 1.250 (bin iki yüz elli lira) olduğu söyleniyor. Henüz talihli kişi Selçuk Bey'den henüz bir açıklama gelmedi. Belki de kendini gizlemek istediği için açıklama yapmayan Selçuk Bey’e ikramiye çıkmadıysa bol şans çıktıysa da güle güle harcamasını dileriz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!