Beni aldatırsa Can’a gelinliğimi giydiririm

Güncelleme Tarihi:

Beni aldatırsa Can’a gelinliğimi giydiririm
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2005 00:00

Kanal D’de yayınlanmaya başlanan ‘Nehir’ dizisinde başrolü üstlenen Petek Dinçöz, Can Tanrıyar’la paylaştığı Arnavutköy’deki evinin kapılarını Kelebek için araladı. Dinçöz, evlilik ve ihanetle ilgili de çarpıcı açıklamalarda bulundu: ‘Eğer beni aldatırsa, gelinliği Can’a giydiririm!’

- ‘Çok yorgunum ve uykusuzum, sürekli çalışıyorum’ diyordun. Buna bir de dizi eklendi. Şu an nedir durumun?

Bu tempoya Allah’tan sağlığım bozulmuyor. Düşünün, neredeyse her gün setten sabah 06.30’da ayrılıyoruz. Ama ‘Nehir’e o kadar çok güveniyoruz ki uykusuzluğu, yorgunluğu umursamıyoruz.

- Bayramda da Antalya’da sahneye çıktın.

Gençken birikimini yapman gerek. Gerçi ben hep yaşımdan olgundum. Büyüdükçe küçülmeyi öğrendiğimi bile söyleyebilirim bu sektörde!

- Can Tanrıyar’ın seni aldattığını fotografla kanıtlayıp o fotoğrafı sana getirene de 10 bin dolar vereceğini söylemiştin. Devam ediyor mu iddia?

Evet, hatta ödülü 20 bin dolara çıkardım.

- Neden bir ihanet fotoğrafı bulmaya kararlısın böyle?

Kararlı değilim, varsa çıksın... Annemle babam ben üç yaşındayken ayrılmışlar. Evlilik kadar ayrılmak da doğal ama ben korktum! Pirinçteki taşlar sonradan çıkacağına şimdi çıksın.

YAŞLI EŞ, KADIN İÇİN AVANTAJ

- Aranızda kaç yaş var?

19 yaş var ve bu benim açımdan şans. Başka örnekleri de var; mesela Mehmet Aslantuğ ile Arzum Onan. Ben bugüne kadar Mehmet Aslantuğ ile ilgili bir ihanet haberi duymadım. Kayahan keza öyle, kendinden çok genç olan İpek’le evlendi.

- Yaşlı buluyor musun peki Can Tanrıyar’ı?

Ruhen ben ondan daha yaşlıyım. O yerinde duramaz, ben ‘Otur bak evimizdeyiz, rahatız, tadını çıkar’ derim.

- O bundan şikayetçi... Geçenlerde ‘Herkesi eğlendiren kadın, gece benimle dışarı çıkmıyor, çıktığımızda dans etmiyor’ demiş...

Evet, asla dans etmem. ‘Kalk dans edelim’ dediğinde, ‘Olur mu öyle şey, ayıp’ diye karşılık veriyorum. Can enerjik, ona yetişemiyorum.

EĞLENDİREMİYORSAM LUNAPARKA GİTSİN

- Sıkılmasın bir süre sonra bu durumdan!

Sıkılabilir. Ne yapayım, eğlenemiyorsa gitsin o zaman lunaparka yani!

- Altı yıldır birliktesiniz. Evlenmeyi düşünmüyor musunuz artık?

Seneye yaz düğünü yapmayı planlıyoruz. Eğer bir fotoğraf çıkmazsa ortaya, bu düğünü gerçekleştireceğiz.

- Can Tanrıyar, senin sivri açıklamalarına ve şu 20 bin dolarlık bahislerine ne diyor?

Bir şey deme şansı yok! İpler elimdedir. İşimde de özel hayatımda da ipleri elimde tutmayı severim. Evlendikten sonra aldatılırsam işi zor! Önlemimi şimdiden alıyorum.

- Nasıl bir önlem bu?

Bir sözleşme olacak ve o durumda mahkemede görüşeceğiz.

ALDATILIRSAM CEZASINI VERİRİM

- Bitirir misin evliliğini?

Kesinlikle... O yüzden, böyle bir şey varsa evlilik hazırlığındayken ortaya çıksın istedim. Evlendikten sonra olursa, ‘Hadi bakalım bitti’ demem sadece. Şimdi aldatılma durumunda ağır cezalar ne olabilir diye avukatım Ömer Durak’la konuşuyorum. Aldatılırsam cezasını veririm.

- Bir erkeğe en büyük ceza nedir?

Eskiden bazı erkek suçluları ders olsun diye kadın kıyafeti giydirip sokağa salıyorlarmış ya... Ben de eğer beni aldatırsa evlendiğim gün giydiğim gelinliği Can’a giydiririm!

EV SAHİBİM AJDA PEKKAN

- Eviniz çok sakin bir yerde...

Evet, burası hem şehir içinde hem de dışında gibidir. Zaten ben evimde sakinliği seviyorum. Can Tanrıyar dışında evime gelen ilk gazeteci sensin. İlk kez de sana açıklıyorum; benim ev sahibim Ajda Pekkan... Dört yıldır öyle büyük bir starın evinde kiracıyım. O öyle bir star ki, evinin ışığı, enerjisi bana yansıyor. Bu ev bana iş anlamında da uğur getirdi. Evdeki duvar kağıtlarını bile değiştirmedim.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!