Beni Affet son bölümde neler oldu? - izle

Güncelleme Tarihi:

Beni Affet son bölümde neler oldu - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2016 14:41

STAR TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Beni Affet son olarak 940. bölüm ile ekrana geldi. Hafta içi her akşam ekrana gelen dizinin son bölümünde heyecan dolu dakikalar yaşandı. Beni Affet son bölüm detayları haberimizde.

Haberin Devamı

Beni Affet hafta içi her akşam saat 17.00'de Star TV'de izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Bu akşam 940. bölüm ile ekrana gelen dizide neler yaşandı merak konusu. İşte son bölümde yaşananlar..

BENİ AFFET SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

İnci’nin gözünü intikam ateşi mi saracak?

Kızını yeterince koruyamadığını düşünen Kemal, Ada’nın ölümüyle yıkılmıştır. Bebeğinin öldüğünü öğrenerek derin üzüntü yaşayan İnci’nin gözünü intikam ateşi sarar. Gerçeğin ortaya çıkmasından endişelen Demir, panik haldedir. Neriman’ın garip telefon konuşmasına şahit olan ve para istediklerini anlayan Kader, neler olup bittiğini öğrenmek ister.

Ahmet’in serbest kalarak Feride’yi öldürebileceğinden endişelen ve kaybedeceği para için üzülen Sedat, Feride’nin sinirlerini bozar. Ülkesine dönmesi gereken Antuhan, Eylül’ün tedavisine yardımcı olması için İstanbul’dan bir isim önerir. Eylül’ü öldürmek isteyen Hasret ve Solmaz ise herkesten önce Levent adındaki bu kişiye ulaşmaya çalışırlar.

Haberin Devamı

BENİ AFFET SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!