Beni Affet 967. yeni bölümde heyecan dorukta!

Güncelleme Tarihi:

Beni Affet 967. yeni bölümde heyecan dorukta
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2016 11:18

Beni Affet 967. bölüm için nefesler tutuldu. Hafta içi her akşam ekrana gelen dizi bu akşam 967. bölüm ile seyirci karşısına çıkacak. İnci'yi arama çalışmaları sonuç verecek mi? Beni Affet son bölümde yaşananlar ve dahası haberimizde.

Haberin Devamı

STAR TV'nin uzun soluklu dizisi Beni Affet bu akşam 967. bölüm ile ekrana gelecek. Beni Affet yeni bölümde İnci'nin gömülü olduğu yer bulunacak mı? Bahar ve Kemal bu sefer sona çok yaklaştı. Beni Affet son bölümde yaşananları sizler için derledik.

BENİ AFFET 966. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ünal, Reyhan’a evlenme teklifi edecek mi?

Aziz’in kızı Deniz’in arkadaşının ani ziyareti, geçmişle ilgili bazı soruların cevaplarını vermektedir. Ahmet’in kim olduğunu araştıran Cüneyt, Ahmet’in arabasının yangın günü orada olduğunu öğrenir. Ünal, Reyhan’a evlenme teklifi ederken, Murat ise Reyhan’a cevabını merak ettiği soruyu sorar.

Demir’in katil olduğuna ilişkin delil toplamaya çalışan Bahar ve Kemal gizlice ona ait kasayı açarlar. Demir’e ait evrakları karıştıran ikili, acaba gerçeklere ait bir ize rastlayabilecekler midir? Diğer yandan, Elif’i iş görüşmesi yapması için arkadaşına götüren Umut, aslında bu durumdan hiç de hoşlanmamaktadır.

Haberin Devamı

BENİ AFFET SON BÖLÜM İZLE

BENİ AFFET OYUNCU KADROSU

Feride Kozan- Şeyma Korkmaz
Cüneyt Kozan- Murat Danacı
Bahar Kozan- Gaye Turgut
Mehmet Kemal Kozan- Mert Altınışık
Eylül / Ayşe Güner- Gamze İğdiroğlu
Sevgi Kayacan- İlkay Kayku Atalay
Nazire Tekin- Zeynep Aytek Metin
Kader Kayacan- Ceren Yalazoğlu Karakoç
Yıldız- Zeynep Yasa
Ferman- Ötüken Hürmüzlü
Osman Kozan- Nusret Şenay
Zühre Kozan- Ulviye Karaca
Handan Kurkrcu- Elif Sanli

BENİ AFFET DİZİSİ HİKÂYESİ

Başrolde bir tarafta Feride ile Cüneyt diğer tarafta Bahar ile Kemal oynamaktadır. Kemal ile Cüneyt iki kardeşi oynayıp, her ikisi de sevdiği kız ile evlenmek için çaba göstermektedir. Dizinin ilerleyen bölümlerinde Kemal, büyük zorluklara göğüs gererek Bahar ile evlenebilmeyi başarmış ayrıca bir çocuğu olmuştur. Cüneyt ise Feride'yi evlenmek için daha yeni ikna edebilmiştir. Feride Eylül'ün kardeşi olduğunu daha yeni ögrenmiştir. Cüneyt ile evlenmiş ve Güneş adında bir kızları olmuştur. Diğer yandan dizinin esas rollerinden Tunç, ölmüştür.

BAKMADAN GEÇME!