Beni Affet yeni bölümde gerçekler ortaya çıkacak mı?

Güncelleme Tarihi:

Beni Affet yeni bölümde gerçekler ortaya çıkacak mı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2016 10:28

Beni Affet dizisi bu akşam 966. bölümü ile ekrana gelecek. Hafta içi her gün yayınlanan dizinin son bölümünde Umut, Elif'i buluyor. Fakat Umut'u rahatsız eden durumlar ortaya çıkıyor. Beni Affet son bölümde yaşananlar haberimizde.

Haberin Devamı

Star Tv ekranlarının sevilen gündelik dizisi Beni Affet 965. bölümüyle ekrana geldi. Uzun soluklu dizinin bu akşam saat 17.00'de 966. bölümü ekrana gelecek. Beni Affet dizisinde işler kızışıyor. Sırlar açığa çıkıyor. Kemal ve Bahar'ın Demir'in katil olduğunu kanıtlanamasına çok az kaldı. Cüney ve Feride arasında neler yaşanacak? Beni Affet dizisi son bölüm detayları haberimizde.

UMUT BULUNDU MU?

Görgü tanıklarına göre, İnci’nin bulunduğu arazinin Demir’in geçmişte ne şekilde öldüğü konusunda bir fikir sahibi olunamayan karısına ait olduğu ile ilgili bir fikir ortaya çıkar. Elif’i her yerde arayan Umut sonunda onu bulur ve eve getirir. Elif’in bir erkek arkadaşıyla konuştuğunu duyan Umut durumdan çok rahatsız olur.

Sedat’ı boş yere suçlayan Cüneyt, onun Güneş’in sağlığını korumak için hastaneye götürdüğünü anlar. Doğacak torununun sağlığını tehlikeye atmak istemeyen Osman Kozan, Reyhan meselesinin Yıldız’a duyurulmaması konusunda herkese ültimatom verir. Eylül’ün adını söylediğini öğrenen Solmaz, gerçeğin ortaya çıkma ihtimali ile panik olur.

Haberin Devamı

CÜNEYT'İN BİLİNMEZLİĞİ

Sedat’ın hasta olan Güneş’i hastaneye neden getirdiğini bilmeyen Cüneyt Sedat’ın boğazına yapıştı. Kader ve Mahir arasında bebek sahibi olma meselesi ile ilgili yaşanan tatsızlık, Mahir’in doktora gitmek istemesi ile son buldu. İnci’nin katilinin Demir olduğunu ispat etmeye çalışan Bahar ve Kemal bir görgü tanığına ulaştı.

ZÜHRE'NİN OSMAN VE FERMAN’A ÖFKESİ

Erol’un Reyhan’la ilgili olarak Osman Kozan hakkında ileri sürdüğü iddiaları kaldıramayan Murat, Erol’a saldırdığı için gözaltına alındı. Reyhan’la ilgili meseleyi bu esnada öğrenen Zühre, Osman’a ve Ferman’a ateş püskürdü.

BENİ AFFET SON BÖLÜM İZLE

Beni Affet yeni bölümde gerçekler ortaya çıkacak mı


BENİ AFFET OYUNCU KADROSU

Feride Kozan- Şeyma Korkmaz
Cüneyt Kozan- Murat Danacı
Bahar Kozan- Gaye Turgut
Mehmet Kemal Kozan- Mert Altınışık
Eylül / Ayşe Güner- Gamze İğdiroğlu
Sevgi Kayacan- İlkay Kayku Atalay
Nazire Tekin- Zeynep Aytek Metin
Kader Kayacan- Ceren Yalazoğlu Karakoç
Yıldız- Zeynep Yasa
Ferman- Ötüken Hürmüzlü
Osman Kozan- Nusret Şenay
Zühre Kozan- Ulviye Karaca
Handan Kurkrcu- Elif Sanli

Haberin Devamı

BENİ AFFET DİZİSİ HİKÂYESİ

Başrolde bir tarafta Feride ile Cüneyt diğer tarafta Bahar ile Kemal oynamaktadır. Kemal ile Cüneyt iki kardeşi oynayıp, her ikisi de sevdiği kız ile evlenmek için çaba göstermektedir. Dizinin ilerleyen bölümlerinde Kemal, büyük zorluklara göğüs gererek Bahar ile evlenebilmeyi başarmış ayrıca bir çocuğu olmuştur. Cüneyt ise Feride'yi evlenmek için daha yeni ikna edebilmiştir. Feride Eylül'ün kardeşi olduğunu daha yeni ögrenmiştir. Cüneyt ile evlenmiş ve Güneş adında bir kızları olmuştur. Diğer yandan dizinin esas rollerinden Tunç, ölmüştür.

BAKMADAN GEÇME!