Beni Affet 949. son bölümde neler oldu?

Güncelleme Tarihi:

Beni Affet 949. son bölümde neler oldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2016 08:42

STAR TV'nin günlük dizisi Beni Affet hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün 17.00'de izleyici karşısına çıkan dizinin 949. yeni bölümünde neler olacak merak konusu. Beni Affet son bölümde yaşananlar ve dahası haberimizde.

Haberin Devamı

Beni Affet, Star TV'de yayınlanan dram türündeki Türk televizyon dizisidir. 2011 yılında Show TV başlamış olup, 2012 yılında Star TV'ye transfer olmuştur ve halen devam etmektedir. Beni Affet, hafta içi her gün yayınlanmaktadır. Bu akşam 949. bölüm ile ekrana gelecek olan dizide neler olacak merak konusu..

BENİ AFFET SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Feride, Cüneyt’in sürprizi ile büyük sevinç yaşar mı?
Demir’in yaptığı iyiliklere karşı büyük minnet borcu hisseden Şahin, Bahar’ın Demir’den boşanma isteğini reddederek, Sevgi’den konuyla ilgili elinden gelen çabayı göstermesini ister. Umut ise çalıştığı alışveriş merkezinde başına bela olan bir genç kızla garip karşılaşmalar yaşar.
Feride’nin eski kimliğini almak için başvurmak istemesi, Sedat’ın sinirlerini bozar. Güneş’in bundan böyle her zaman yanında olmasını isteyen Feride, Cüneyt’in sürprizi ile büyük sevinç yaşar. Reyhan’ın izini bulan Murat, onun başka biri ile birlikte olduğunu öğrenince şaşkına döner.

Haberin Devamı

BENİ AFFET SON BÖLÜM İZLE

BENİ AFFET 947. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sağlığı günden güne düzelen Kemal, Bahar’ın Demir’den ayrılacağı müjdesi ile sevinçten havalara uçar. Bahar’ın yaşamına ait aldığı yeni kararı öğrenen Şahin, buna şiddetle karşı çıkar. Demir ise Bahar’dan vazgeçmeye asla tahammülü yoktur. Neriman’ın planlarına karşı artık temkinli davranan Kader ise strateji değiştirir.

Kızı Güneş’in velayetini alabilmek için öncelikle kendi kimliğini değiştirmesi gereken Feride, her şeyi göze almıştır. Ancak Sedat’ın durumdan haberdar olması Feride’nin planını bozar. Sedat ve Cüneyt’in sözde sıcak olan ilişkisi, artık aleni blöflerin havada uçuştuğu bir ilişki olmuştur. Erol’a ulaşan Murat’ın tek isteği bir an önce Reyhan’ı bulmaktır.

GENEL HİKAYE:

Başrolde bir tarafta Feride ile Cüneyt diğer tarafta Bahar ile Kemal oynamaktadır. Kemal ile Cüneyt iki kardeşi oynayıp, her ikisi de sevdiği kız ile evlenmek için çaba göstermektedir. Dizinin ilerleyen bölümlerinde Kemal, büyük zorluklara göğüs gererek Bahar ile evlenebilmeyi başarmış ayrıca bir çocuğu olmuştur. Cüneyt ise Feride'yi evlenmek için daha yeni ikna edebilmiştir. Feride Eylül'ün kardeşi olduğunu daha yeni ögrenmiştir. Cüneyt ile evlenmiş ve Güneş adında bir kızları olmuştur. Diğer yandan dizinin esas rollerinden Tunç, ölmüştür.

Haberin Devamı

BENİ AFFET DİZİSİ OYUNCULARI

Feride Kozan-Şeyma Korkmaz

Cüneyt Kozan-Murat Danacı

Bahar Kozan-Gaye Turgut

Mehmet Kemal Kozan-Mert Altınışık

Eylül / Ayşe Güner-Gamze İğdiroğlu

Sevgi Kayacan-İlkay Kayku Atalay

Nazire Tekin-Zeynep Aytek Metin

Kader Kayacan-Ceren Yalazoğlu Karakoç

Yıldız-Zeynep Yasa

Ferman Ötüken Hürmüzlü

Osman Kozan-Nusret Şenay

Zühre Kozan-Ulviye Karaca

Handan Kurkrcu-Elif Sanli

BAKMADAN GEÇME!