Beni Affet 921. yeni bölümü için heyecan dorukta! - izle

Güncelleme Tarihi:

Beni Affet 921. yeni bölümü için heyecan dorukta - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2016 14:20

Beni Affet dizisinin bugün ekrana gelecek 921. yeni bölümü için heyecan dorukta. Star TV'de hergün yayınlanan Beni Affet'in yeni bölümünde seyircileri yine şaşkına uğratacak gelişmeler yaşanacak. Nefes kesen sahneleriyle izleyenleri ekranları başına kilitleyecek olan Beni Affet 921. bölüm detayları haberimizde.

Haberin Devamı

Gündüz kuşağı dizilerinin en çok izlenenlerinden birisi olan Beni Affet bugün 921. bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkıyor. Beni Affet yeni bölümünde neler yaşanacak?

Yayınlanan her bölümü ile heyecanlı, nefes kesen olayların yaşandığı dizinin dün yayınlanan son bölümünde gerilim dolu sahnelere tanık olduk. Muhteşem bir bölümün ardından dizinin yeni bölümü merak konusu oldu. Yeni bölümde izleyicileri büyük sürprizler bekliyor.

Heyecanlı olayları ile nefes kesen dakikaların yaşanacağı Beni Affet 921. bölüm bugün saat 17:00’da Star TV'de. Sakın kaçırmayın…

Beni Affet 921. yeni bölümü için heyecan dorukta - izle

Beni Affet 921. bölümünde neler yaşanacak?

Haberin Devamı

Yeni bölümde Feride Cüneyt’i affetmiyor!

Cüneyt ve Feride arasındaki hesaplaşmalar devam ediyor. Cüneyt, ortaya herkesi öldüğüne inandırarak Güneş’e ve kendisine yaşattıklarından dolayı Feride’yi suçlar. Feride ise Cüneyt’in Hasret ile evlendiğini bir türlü kabullenemez.

Ancak yeni bir sayfa açarak kendini herkese Zehra Güney olarak kabul ettiren Feride Sedat ile evlidir.

Kemal ile Bahar’ın barışmasından korkan İnci, Demir’den yardım alarak Ada bebeği kimsenin bulamayacağı bir yere götürür. Bebeğin kaçırıldığını öğrenen Kemal ve Bahar büyük sarsıntı yaşar.

Bakalım Kemal ve Bahar Ada bebeği İnci’nin elinden kurtarabilecekler mi?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!