Beni Affet 908. bölümünde neler yaşanacak?

Güncelleme Tarihi:

Beni Affet 908. bölümünde neler yaşanacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2016 10:36

Ekranların uzun soluklu dizisi Beni Affet yeni bölümü bugün yine aynı saatte izleyicisiyle buluşuyor. Peki sevilen dizinin 908. yeni bölümünde neler yaşanacak? Tüm izleyicilerin severek takip ettiği dizinin yeni bölüm fragmanı ve Beni Affet 907. son bölümünde yaşananlar ile ilgili merak edilenler haberimizde…

Haberin Devamı

Başrollerini Mert Altınışık, Gaye Turgut Evin, Murat Danacı, Şeyma Korkmaz’ın paylaştığı, oyuncu kadrosunda ise Nusret Şenay, Ulviye Karaca, Zeynep Yasa, Ötüken Hürmüzlü gibi isimlerin yer aldığı Star TV ekranlarında büyük ilgiyle takip edilen Beni Affet dizişinin 908. bölümü bu akşam 17:00’de izleyiciyle buluşuyor. Bakalım yeni bölümde neler olacak? Ayrıntılar haberimizde…

İzleyicilerin sabırsızlıkla beklediği dizinin yeni bölümünde yine nefes kesen sahneler bizleri bekliyor. Heyecan dolu anların yaşanacağı Beni Affet 908. bölüm fragmanı ve dizi hakkında merak ettikleriniz için haberimize göz atabilirsiniz!

BENİ AFFET 907. BÖLÜM İZLE

Beni Affet 908. bölüm gelişmeleri

İzleyicilerin severek takip ettiği günlük dizilerinden Beni Affet’in bugünkü bölümü için heyecan dorukta.

Haberin Devamı

Yayınlanan her bölümü ile heyecanlı, nefes kesen olaylara şahit olduğumuz dizinin yeni bölümünde izleyicileri büyük sürprizler bekliyor.

Olaylı sahneleriyle izleyicileri ekran başına kilitleyen Beni Affet dizisi 908. bölümü 8 Şubat Pazartesi akşamı saat 17:00'da ekranlara gelecek. Sakın kaçırmayın!

Beni Affet 908. bölümünde neler yaşanacak

Beni Affet son bölümde neler oldu?

Feride’ye çıkartılan sahte kimliğin polislerin arananlar listesinde yer alan birine ait olduğu ortaya çıkınca başı büyük belaya girer. Yaşanan bu olay babasının mirasını korumak isteyen Sedat’ın canını sıkar.

Diğer taraftan Cüneyt ise Feride’nin başına gelen bu akıl almaz oyunu kimin yaptığını ortaya çıkarmaya ant içmiştir. Doktor Ahmet’in pasaportunu ele geçirmek ister.

Bahar’ın kendisine minnet duymasını isteyen Demir, bebeğin mafyanın eline düştüğünü ve şantaj yapıldığını söyler. Demir’in gerçek niyetini anlayan Kemal ise tüm bunların onun bir planı olduğunu düşünür.

Bebeğin kaçırılmasında Demir’in bir parmağı olduğunu düşünen Umut ise istenen parayı bulduğunu söyleyerek Demir’in peşinden gider.

BAKMADAN GEÇME!