Belçim Bilgin Beren Saat'i Reytinglerde Solladı

Güncelleme Tarihi:

Belçim Bilgin Beren Saati Reytinglerde Solladı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2016 19:42

Belçim Bilgin’in dizisi ‘Kördüğüm’, Beren Saat’in dizisi ‘Kösem’den daha çok reyting aldı. Çok samimi iki arkadaş olan Beren Saat ve Belçim Bilgin’in dizileri arasındaki rekabet uzun bir süre devam edecek gibi duruyor. Ancak bu sıralar Belçim Bilgin Kördüğüm dizisi ile Beren saati geride bıraktı ve reytingde birinciliği göğüsledi.

Haberin Devamı

Fox Tv’de yayınlanan ve severek izlenen Kördüğüm dizisinin güzel yıldızı Belçim Bilgin uzun zamandır reyting rekorunu kimseye bırakmayan ve Beren Saati'nde başrolünde oynadığı Star Tv’de yayınlanan Muhteşem Yüzyıl; Kösem’i solda sıfır bıraktı. Uzun bir süredir perşembe günlerini kaptırmayan Beren Saat bu hafta Belçim Bilgin karşısında ikinciliğe düştü.

Sosyal Medyada Fotoğraf Paylaştılar

Aynı gün içerisinde sosyal medya hesabından Beren Saat ile fotoğraf paylaşan ünlü oyuncu Belçim Bilgin şunları söyledi, ‘’Bu gecenin galibi her türlü biziz, Muhteşem sultanımızı o güzel yüreğinden öpüyorum’’. Dostluklarını bir kez daha kanıtlayan ikili uzun bir süre daha bu tatlı yarışa devam edecek gibi duruyorlar.

Belçim Bilgin Beren Saati Reytinglerde Solladı

Haberin Devamı

Muhteşem Yüzyıl: Kösem’in Konusu Nedir?

Tims Productions tarafından hazırlanan ve Star Tv ekranlarında büyük izleyici kitlesi yakalan dizi 12 Kasımn 2015 tarihinde yayımlanmaya başlamıştır. Tarihi-kurgu türünde olan yapım 2011-2014 yılları arasında yayınlanan Muhteşem Yüzyıl dizisinin devamı niteliğini taşımaktadır. Dizi Osmanlı İmparatorluğu’nun 14. Padişahı 1. Ahmed ile eşlerinden Kösem Sultan ile olan ilişkisi üzerine kurgulanmıştır. Dizi ilk olarak Fransa’da tanıtıldı ve ilk çekimleri Yunanistan’ın Sakız adasında gerçekleştirildi.

Kördüğüm Dizisi Oyuncuları ve Konusu

İtalya’da çekimlerine başlanan dizi büyük maliyeti ve oyuncuları ile dikkatleri üzerine topladı. Başrollerinde İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin ve Alican Yücesoy’un bulunduğu Kördüğüm’ün Senaristliğini ise Yiğit Okan, Sedef Bayburluğlu, Yasemin Kırbaş yapıyor.

Güçlü ve gözü kara bir iş adamını oynayan İbrahim Çelikkol’a idealist doktor rolü ile Belçim Bilgin eşlik ediyor. Belçim Bilgin dizide Naz karakterine can veriyor. Modern zamanların bir metropol kentindeki aşk hikayesini işleyen dizi sağlam bir izleyici kitlesine çoktan ulaştı bile.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!