“Bayramlık” Teklif(siz)lerimiz

Güncelleme Tarihi:

“Bayramlık” Teklif(siz)lerimiz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2002 09:40



-       Roxy’nin ya müdavimi olursunuz, ya da hiç gitmemişsinizdir. Bu bayram gidin o zaman! Sıraselviler Caddesi’nde, 113 numarada bulunan mekanda sadece eğlenmeyecek, karnınızı da doyurabileceksiniz. Dikkat! Haftasonları giriş 15 milyon lira.

-  Bakırköy Belediye Tiyatroları Yunus Emre Kültür Merkezi’nde Çetin Altan’ın yazdığı ‘Dilekçe’ adlı oyunu izleyebilirsiniz. Aytekin Özen ve Ayşe Demirel başrollerde. 6 Aralık Cuma, saat 20.30’da.

-       Çikolata yemelisiniz çikolata. Bitter mi olur, milka sütlü mü, yoksa klasik fıstıklı Damak mı bilemeyiz. Ama bayram bitmeden, sıcak süte batıra batıra çikolata yiyin. Yiyelim, güzelleşelim!!!

-      
Şeker Bayramı deyip geçmeyin, operet izleme şansınız bile var. Cemal Reşit Rey’de ‘Deli Dolu Operet’, eski bayramların tadını vermeyi amaçlıyor. Oyunda ünlü simaları bulacaksınız. Pek sevgili Lale Belkıs, Kayahan’ın eski damadı Tayfun Duygulu, Bora Gencer. Giriş 9,5 milyon lira. 7 Aralık Cumartesi, Cemal Reşit Rey’de saat 19.30’da.

-       
Abdurrahman Öztoprak’ın en son yapıtlarını Bebek Sanat Galerisi sergiliyor. Geometrik- soyut eserleri görme ayrıcalığı için, 10.00 ile 19.00 saatleri arasında galeriyi ziyaret etmelisiniz. Tel: 0212 287 67 66

-     
Donnacha Costello, sade bir albüm yapmış diyorlar. Ama öyle bir albümmüş ki bu albüm, muhteşem melodilere, inanılmaz dijital remiksler varmış. Duygusal patlamalara hazırsanız, ‘Together is the new alone’ size göre.. 

-    
Melih Cevdet Anday’ı rahmetle anıyoruz. Sevenlerinin acısı çok taze. Kimseyi bayram bayram üzmek niyetinde değiliz. Sadece anısına saygı duyalım ve şiirlerini okuyalım istedik. Ne dersiniz, elinizde yoksa alışveriş listenizin en tepesine ekleyin lütfen.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!