Bayram yolcuları

Güncelleme Tarihi:

Bayram yolcuları
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2010 15:34

Haberin Devamı

Safariye çıkacaklar      
Feryal-Kemal Gülman çifti, yanlarına oğulları Aslan Kemal’i de alarak Kenya’ya gitti. Vahşi hayatı yerinde görmek için safariye çıkacaklarını söyleyen Feryal Hanım, “Bu fikir eşim ve oğlumdan çıktı” dedi.

Onlar da Kenya’da
Bedri Baykam da Gülman çifti gibi bayram tatilini Kenya’da geçirecek. Ünlü ressam geçtiğimiz gün eşi ve çocuğuyla havaalanındaydı. Safariye çıkmak istediklerini, bu nedenle Kenya’ya gideceklerini söyleyen Baykam, “Güzel zaman geçireceğiz” dedi.

Rahat yolculuk
Dış hatlar terminalinde objektife yansıyan ünlü simalar arasında Tilda-Erol Tezman çifti de vardı. Bu bayram ilginç bir tercih yaparak Tanzanya’ya gitmeye karar veren çift, uzun sürecek yolculuk için spor kıyafetler giymişti...

Oğluyla gitti
Mine Narin, dokuz günlük bayram tatilini geçirmek için Afrika kıtasının yolunu tuttu. Narin, geçtiğimiz gün oğlu Kaan Verdi’yle Tanzanya’ya uçtu.

Haberin Devamı

Kara kıtada aşk
Gül Dürüst ve sevgilisi Sabri Demirel de baş başa geçirecekleri tatil için Tanzanya’yı tercih etti.

Yüzler gülüyor
Ünlü mimar Murat Atabarut, eşi Arzu Atabarut’la havaalanında güvenlik kontrolünden geçerken görüntülendi. Hayli keyifli oldukları gözlenen çift, uçaklarının kalkış saatini beklemeye koyuldu.

Tercihi Londra
Tatil için tercihini yurtdışından yana kullanan Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, Atatürk Havalimanı’ndan Londra’ya uçtu.

Hem iş hem tatil
Münih’teki atölyesine gitmek üzere geçtiğimiz gün yola çıkan ünlü ressam Jale Yılmabaşar, “Bayramda hem tatil hem de iş yapacağım” dedi.

Phuket’te dost ziyareti
Hotel Les Ottomans’ın sahibi Ahu Aysal, geçtiğimiz cuma gecesi kızı Ceyla Aysal’la birlikte, Phuket Adası’nda yaşayan yakın dostu Selma Türkeş’in yanına uçtu. Uzun zamandır tatile çıkmak istediğini belirten Ahu Hanım, “Bayram tatili vesilesiyle arkadaşımı ziyaret edeceğim, uzun bir yolculuk bizi bekliyor” diye konuştu.

Ailece tatil
Kosifler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kosif, eşi Meral Kosif ve kızı Hilal Kosif, birlikte keyifli bir tatil geçirmek için geçtiğimiz gün yola çıktı. Kosif ailesi de Güler Sabancı gibi Londra’ya gitti.

Haberin Devamı

Maldivler’e 4 yolcu
Havaalanında minik kızlarının pusetlerini iterken görüntülenen Banu-Sabi Alfasa çifti, Maldivler’de tatil yapacaklarını söyledi.

İngiltere seyahati
Yelda-Burak Elmas çifti, tatil başlar başlamaz çocuklarıyla birlikte Londra’ya gitti.

Yurtdışına uçtular
Halkla ilişkiler sektörünün duayen ismi Betül Mardin, dış hatlar terminalinde Leyla Usta ile birlikte objektife yansıdı.

Birinci Kıbrıs’ta
Sexy-s adlı mayo ve bikini markasının sahibi Seval Birinci, tatil için Kıbrıs’a gitti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!