Bayram gecelerinde nereye gitsek

Güncelleme Tarihi:

Bayram gecelerinde nereye gitsek
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2007 00:00

Ramazan boyunca eğlence mekanları hız kesmişti. Bayramla birlikte herkes yeniden sokaklara çıkacak, kurtlarını dökecek. Peki bu hafta sonu nerelere gitmeli, kimleri dinlemeli? Pek çok alternatif var. Size sadece zevkinize ve cebinize uygun olanı seçmek kalıyor.

Bu gece Chantage, yarın Nev

İstanbul Beyoğlu’ndaki Balans, bugün ve yarın iki etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Depeche Mode, The Cure, Erasure yorumları denince ilk akla gelen gruplardan Chantage, bu gece yeni sezonun ilk konserini veriyor. Saat 22.00’de başlayacak konserin bilet fiyatları 25 YTL. Üçüncü albümü "Işığım ve Gölgem"i geçtiğimiz haftalarda yayınlayan Nev de, yarın gece yeni albümünün ilk canlı performansıyla Balans’ta olacak. İki albümünden de sevilen şarkılar söyleyecek. Kapı açılışı 22.00, bilet fiyatı 30 YTL.

Üç gün üç farklı eğlence

Levent’teki Kanyon Alışveriş Merkezi’nde bugün 14.00-16.00 ve 18.00 saatlerinde yerli, yabancı pop ve Türk Sanat Müziği eserlerini DJ altyapılarıyla sentezleyen Chillalaturca’yı dinleyebilirsiniz. Yarın 17.00’de Pinhani grubu sahne alacak. Bayramın üçüncü günü saat 17.00’de gitar, mandolin, mızıka, keman, flüt, trompet, davul, bas, klavye gibi enstrümanlarla şovlarını destekleyerek eğlenceli bir performans sunan Direnen Mızıkacılar var.

Dans ve elektronik

İndigo sahnesinde beş kişilik ekibiyle funk, disko ve house türlerini, eğlenceli melodilerle zenginleştirerek sunan Bedük var. "Even Beter-Çok Kişilikli Gösteri" isimli albümüyle size eğlenceli bir gece vaatediyor. Konser 23.00’te. Yarın gece Slam grubu, dördüncü albümleri Human Response ve DJ setleriyle İndigo’da olacak. Grubun ikilisi Stuart McMillan ve Orde Meikle unutulmaya yüz tutmuş duyguları, elektronik dünyaya taşıyor. Performansları 23.00’te başlayacak. Biletler Biletix’te tam 25, öğrenci 15 YTL.

Geçmişten günümüze Mirkelam

Mirkelam, bu gece Beyoğlu Hayal Kahvesi’nde. Repertuvarını geçmişten günümüze en sevilen parçalarının yanısıra özel şarkılarla oluşturacağını söyleyen Mirkelam’ı dinlemek isterseniz 00.30’da başlayacak etkinliğin giriş ücreti 28.50 YTL. Biletleri biletix’te.

Anadolu Ateşi ve Kıraç Antalya’da

58 ülkede 1.150 gösteri sergileyen Anadolu Ateşi, bu gece Antalya Side’deki Aspendos Sahnesi’nde. Etkinlik saati 21.15, bilet fiyatları 50 YTL. Antalyalılar için diğer bir etkinlik de Kıraç konseri. Jolly Joker Pub’daki etkinlik 23.00’te başlayacak. Biletler 34.50 YTL. Detaylı bilgi biletix.com’da.

Zakkum severlere

Yusuf Demirkol, Cem Şenyücel, Eren Parlakgümüş ve Emre Yılmaztürk’ten oluşan Zakkum grubu, bu gece Beyoğlu Bronx’ta sahne alıyor. Grup, "Zehr-i Zakkum" albümünden şarkıların yanısıra, brit rock içerikli cover repertuvarından örnekler sergileyecek. DJ NEU! da performansıyla orada olacak. Giriş ücreti 17.50 YTL. Kapının açılış saati 23.00. Malt da yarın gece Bronx’ta en güzel şarkıları seslendirecek. 22.00’deki etkinliğin biletleri 17.50 YTL.


Sosyete DJ’i İstanbul’da

Dünya sosyetesinin en önemli DJ’lerinden biri olarak tanınan Claude Challe, yarın gece Karaköy Liman’da başlayacak "Dünyanın Efsanevi DJ’leri İstanbul’da" serisinin ilkinde performans sergileyecek. Paris’in kulüpleri Les Bains Douches ve Buddha Bar’ın arkasındaki isim olarak da tanınan Challe, size Buddha Bar keyfi yaşatmaya hazırlanıyor. 22.00’de başlayacak performansın bilet fiyatları Biletix’te 35 - kapıda 40, stand ücreti 350 YTL. Bilet fiyatlarına bir içki dahil.

Gripin ve Vega İzmir’de

İzmir Ooze Venue’de Carlsberg sponsorluğunda gerçekleşecek konserler zinciri bugün Gripin ve Vega’yla başlıyor. Yarın gece "Local Strangers" albümüyle dikkat çeken Dolapdere Big Gang grubuyla devam ediyor. Klasikleşmiş yabancı şarkıları Türk müziği sazlarıyla yorumlayan grup, yeni albüm öncesi son kez dinleyicisiyle buluşacak. İki etkinlik de 23.00’te başlıyor. Biletix’te satılan biletlerin fiyatları 23 YTL. 19 Ekim’de Manga, 20 Ekim’de Hande Yener, 26 Ekim’de Emre Aydın, 27 Ekim’de Gren ile Mor ve Ötesi aynı mekanda sahne alacak.

Müzik ve tiyatro

Beyoğlu Belediyesi’nin Ramazan Şenliği programına ev sahipliği yapan Taksim Gezi Parkı, bu gece ve yarın gece de bayram etkinliklerine sahne olacak. Bu gece İstanbul Büyükşehir Belediye Bandosu’nu ve Balkan müzikleri yapan Kolektif Grubu’nu dinleyebilirsiniz. Yarın tiyatro sanatçısı Işıl Kasapoğlu’nun yazıp yönettiği, Semaver Kumpanya’nın sahnelediği, "Nasreddin Hoca" isimli kukla gösterisiyle Balık Ayhan konserini izleyebilirsiniz. Etkinlikler saat 21.00’de başlayacak.

Assolistler otelleri tercih etti

The Marmara Bodrum, bayram boyunca Brezilyalı Latin şarkıcı Manu Le Prince’i ağırlayacak. Jazz Hot dergisi tarafından Avrupa’nın en büyük beş caz piyanisti arasına giren Francis Lockwood piyanosuyla, Carlos Carvalho bas gitarıyla eşlik edecek. Sheraton Çeşme de bayrama özel program hazırladı. Program dahilinde yarın gece Işın Karaca ve Ahmet Özhan sahne alacak. Kıbrıs Kaya Artemis Resort&Casino’da bayramın birinci günü Tuğba Özerk, yarın gece Ebru Gündeş konserleri var. Antalya’daki WOW Kremlin Palace’ın bayram sanatçıları bu gece Ebru Gündeş, yarın Ferhat Göçer olacak. Manavgat Silence Beach Otel’de yarın gece İbrahim Tatlıses sahne alacak. Rixos Belek Otel’de bu gece İbrahim Tatlıses, Rixos Bodrum’da Serdar Ortaç hayranlarıyla buluşacak. Yarın gece de Tekirova Rixos’da Funda Arar konser verecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!