Başbakan’dan Mahsun Kırmızıgül’e sert cevap!

Güncelleme Tarihi:

Başbakan’dan Mahsun Kırmızıgül’e sert cevap
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2016 19:08

Geçtiğimiz günlerde ünlü yönetmen Mahsun Kırmızıgül’ün resmi Twitter sayfasından Başbakan’a yönelik suçlamalarla dolu paylaşımlar yapması üzerine, Başbakan bu suçlamalara yanıt verdi. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Eski şarkıcı şimdilerde yönetmenlik yapan Mahsun Kırmızıgül, resmi Twitter sayfasından Başbakana yönelik yaptığı paylaşımlarla gündeme damgasını vurmuştu.

Kırmızıgül’ün; “Yaralı olan çocukları ve  yaşlı insanları ölüme terketmek hangi dinde yazar. Bu kadar zalim, bu kadar merhametsiz nasıl oldunuz ey başbakan?” sözleri yazan tweet’inin ardından, Başbakan zehir zemberek açıklamalar yaptı. İşte detaylar…

İşte O Açıklamalar!

Başbakan Davutoğlu, Mahsun Kırmızıgül'ün Twitter'da kendisi için yazdıklarına Suudi Arabistan ziyareti sırasında yanıt verdi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, sanatçı Mahsun Kırmızıgül'ün kendisine yönelttiği “Nasıl bu kadar zalim, bu kadar merhametsiz oldunuz?” sorusuna cevap verdi. Başbakan “Merhametimize dünya şahit” dedi.

Ahmet Davutoğlu, “Beni de hedef alan bazı ithamlarda bulunmuş. Bizim merhametimize dünya âlem şahittir. Zulmümüze kimse şahit değil ama merhametimize herkes şahit. Filistinli çocuklar da şahit, Arakanlı yetimler de şahit. Açlıktan ölen somalili bebekler de şahit. Yasin Börü'nün annesi, babası da şahit. Doğu'da Güneydoğu'daki, teröre karşı mücadele eden gençler de şahit. Diyarbakırlı da şahit” dedi.

Haberin Devamı

Sözlerine devam eden Davutoğlu, “Kimseye zalimlik yapmadık. Ama zalimlere ne kadar dik durduğumuzu herkes bilir" diyen Davutoğlu, "PKK'nın zulmünü görmeden devlete ve şahsen bana dönük zalim diyen, bizim hayat geçmişimize de Kandil'dekilerin hayat geçmişine de bir baksın. Sonra kime zalim, kime merhametli diyeceklerini görsünler. Türk halkı bizi de onları da görür.” ifadelerini kullandı.

BAKMADAN GEÇME!