Barış’ın konser maratonu

Güncelleme Tarihi:

Barış’ın konser maratonu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2006 00:00

"Akademi Türkiye"nin birincisi olduktan sonra müzik dünyasına adım atan Barış Akarsu, konser maratonuna başladı.

Geçtiğimiz aylarda ikinci albümünü çıkaran yakışıklı şarkıcı, 18 Kasım’da İzmir’deki AKM Yunus Emre Kültür Merkezi’nde, 25 Kasım’da ise Bursa Tayyare Kültür Merkezi’nde sevenleriyle buluşacak. Akarsu, "Yalancı Yarim" dizisininde de rol alıyor.

Sibel’le çet’leşin

Sibel Tüzün’le çet’leşmek isteyen hayranlarına bir haberimiz var. Son Eurovision temsilcimiz 11 Kasım Cumartesi akşamı saat 17.00’den itibaren bilgisayarının başında olacak. Tüzün’e www.sibeltuzun.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Enstrümantal Sezen klásikleri

Sezen Aksu’nun unutulmaz şarkılarından "Firuze", "Sen Ağlama", "Her Şeyi Yak", "Masal", "Vazgeçtim", "Adı Bende Saklı", "Belálım", "Yine mi Çiçak" ve "Zalim", Mehmet Cemal Yeşilçay ve Özer Arkun tarafından enstrümantal olarak bir albümde toplandı. Türkiye’den önce Avrupa’da piyasaya çıkan "İnci Taneleri" adlı albüm şimdi de bizim müzikmarketlerde. Sezen Aksu klasikleri tutkunlarının unutulmaz şarkıları bir de ’sözsüz’ olarak dinlemeleri için.

Badem stüdyoda

Geçen yıl çıkardıkları kendi adlarını taşıyan ilk albümleri ile büyük beğeni kazanan ve bu albümden arka arkaya çektikleri 5 video klip ile hayranları ile buluşan Badem, ikinci albümlerinin kaydı için stüdyoda. Son olarak "Sınav" filminde kullanılan şarkıları "Sen Ağlama"yla sinema salonlarını dolduran seyirciyle buluşan Badem’in yeni albümü toplam 12 parçadan oluşacak.

Yoğun istek üzerine

Dünya müzikal tarihine geçmiş en güzel müzikallerden seçilmiş şarkılar, Haldun Dormen’in kurgusuyla ağustos ayında Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda sahnelenmiş ve herkesin beğenisini kazanmıştı. Müzikaller gördüğü yoğun ilgi üzerine 18 Kasım Cumartesi akşamı bu kez Bostancı Gösteri Merkezi’nde seyirciyle buluşuyor. Keremcem, Seden Gürel, Şevval Sam ve Şehnaz Sam gibi tanıdığınız genç isimler yorumlarıyla, seslendirdikleri müzikallerin ruhlarını ulaştıracaklar sizlere.

Hulûsi TUNCA

htunca@hurriyet.com.tr
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!