Barış Arduç'tan Sürpriz Girişim

Güncelleme Tarihi:

Barış Arduçtan Sürpriz Girişim
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2016 22:51

Televizyon ekranlarının sevilen dizisi Kiralık Aşk’ta Ömer karakteri ile izleyenlerin gönüllerini fethetmeyi başaran Barış Arduç kimdir?, Barış Arduç kazandığı parayı ne yapıyor?, Barış Arduç'un yeni girişimi ne? Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Ekranların reyting rekorları kıran Kiralık Aşk dizisinde başrol karakteri Ömer'e hayat veren Barış Arduç, kazandığı paralar ile ticarete atıldı.

Barış Arduç Kendi Markasını Kurdu!

Ünlü oyuncu kardeşi Onur Arduç ile birlikte ticarete atılarak “ARDSTORE” adında bir aksesuar markası kurdu.

Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan Barış Arduç da kazandığı parayı ticarete yatıran ünlülerden oldu. Ünlü oyuncu kardeşi ile birlikte kendi markasını kurdu. Daha çok abisinin ilgilendiği markanın satışları şimdilik sosyal medya üzerinden yapılıyor.

Dedikodulara Yanıt!

Barış Arduç’un “Deliha” filmi ile şöhretini pekiştiren Gupse Özay ile yaşadığı aşk gündeme bomba gibi düşmüştü. Ancak bir süredir Gupse Özay ile ayrıldığı iddia edilmişti.

Ünlü çift aralarında, Umut Eker, Selin Türkmen, Erdem Yener, Sarp Apak ve Can Bonomo ile Didem Soydan çiftinin de bulunduğu bir arkadaş grubuyla Bebek’te eğlendi.

Haberin Devamı

Çift, söylentilere bu fotoğrafla yanıt verdi. Özay ile Arduç'un keyfinin yerinde olduğu görülürken, Gupse Özay'ın zafer işareti yaptığı da dikkatlerden kaçmadı.

Barış Arduçtan Sürpriz Girişim

Arduç'un bir süredir Cihangir'de beraber yaşadığı sevgilisi Gupse Özay'ın evinden Etiler'e taşındığı söyleniyor.

Gupse Özay Kimdir?

Türk oyuncu ve senarist olan Gupse Özay, 30 Temmuz 1984 yılında İzmir’de doğdu. Çerkezçe olan adı "canımın içi" anlamına gelmektedir.

Gupse Özay Ege Üniversitesi Radyo Tv ve Sinema bölümünde okumuştur. Üniversite yıllarında dostlarıyla çektikleri Yaman Yaşamışım adlı belgesel ile ödül almıştır.

TRT’den, yapım şirketlerine; magazin dergilerinden dizi setlerine kadar kariyerine yarayacak her alanı denemiştir ve daha sonrasında 4 yıl reklam yazarlığı yapmış ve ardından işinden ayrılarak dizi sektörüne geçmiştir. Birkaç dizi denemesinden sonra, arkadaşlarıyla psikolog skeçlerini gerçekleştirmiş; bu sayede de Yalan Dünya dizisinde rol alarak Nurhayat karakterine canlandırmıştır. Bir araba firmasının da reklamında rol almıştır.

Haberin Devamı

Gupse Özay 14 Kasım 2014 tarihinde vizyona giren ve senaryosunu kendi yazdığı, yönetmenliğini Hakan Algül'ün üstlendiği ilk sinema filmi Deliha'da Zeliha karakteriyle izleyici karşısına çıktı.

Barış Arduç Kimdir?

Barış Arduç, 1987 yılında İsviçre 'de dünyaya geldi. Aslen Arnavut olan Arduç, İlkokulu Sakarya ve Gölcük'te, ortaokulu Bolu da okudu, lise son sınıfta ailesiyle beraber İstanbul'a gelerek ortaöğrenimini burada tamamladı.

Liseden mezun olduktan sonra Kayseri'de spor akademisini kazandı fakat ilk yılında okula adapte olamayınca İstanbul'a geri döndü. Aktif olarak yüzme, dalgıçlık, futbol, basketbol, hentbol gibi spor dallarıyla uğraşmasının yanı sıra Türkiye Sualtı Sporları Federasyonuna bağlı olarak Şile'de 8 yıl cankurtaranlık yaptı.

Haberin Devamı

Daha sonra tiyatro sanatçısı Ayla Algan ile tanışıp Ekol Drama'da oyunculuk eğitimi aldı. Ardından Sadri Alışık Tiyatrosu'nda teatral eğitimine katıldı. Arduç, ilk olarak 2011 yılında Küçük Hanımefendi, Dinle Sevgili gibi dizilerde oynamıştır.

Daha sonra, Benim İçin üzülme, Bugünün Saraylısı, Racon: Ailem İçin, Sadece Sen, Deliha ve Kiralık Aşk gibi dizi ve filmlerde rol almıştır. Ayrıca bir giyim firmasının reklam yüzü olmuştur.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!