Bal ve kayısı çekirdeğinin mucizesi

Güncelleme Tarihi:

Bal ve kayısı çekirdeğinin mucizesi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2010 16:01

Soğuk kış günlerinin cildinizde yarattığı kuruluğa karşı en iyi çözüm bal özlü ve kayısı çekirdeği yağı içeren Deracine Bionem Yoğun Nemlendirici Seri’den geliyor.

Haberin Devamı

Farklı cilt tipleri için Yüz Kremi, Vücut Losyonu ve Serumu’ndan oluşan Deracine Bionem serisi balın ve bitkilerin mucizevi birleşimiyle ipeksi bir cilde kavuşturuyor 

Dermakozmetik sektörünün lider firması B’IOTA Laboratuvarları’nda geliştirilen Deracine Bionem Yoğun Nemlendirici Serisi nemsiz kalan ve kuruyan ciltlere yoğun bakım sağlıyor. Deracine Bionem’i farklı ve etkili kılan en önemli özelliklerinden biri ise içeriğindeki bal, kayısı çekirdeği yağı ve farklı bitkisel etken maddelerden oluşan 4’lü kalıcı ve cildi onaran etki.

Deracine Pazarlama Müdürü Eczacı Figen Aksoy; Deracine Bionem Yoğun Nemlendirici Serisinde bitkilerin gücüyle birleşen balın tabiattaki en doğal ve en güçlü antiseptiklerden biri olduğuna dikkat çekiyor. Aksoy; “Balın cildin florasını etkili bir şekilde düzenlerken, cilt hücrelerini beslediğini, yenilediğini ve ciltteki deformasyonu onardığını” belirtiyor.

Alantoin, süt proteini, bitkisel yağlar ve E vitamininden oluşan 4’lü etkisi sayesinde Deracine Bionem Yoğun Nemlendirici Vücut Losyonu soğuktan kuruyan nemsizlik nedeniyle hassaslaşan cildi rahatlatıyor, cildin nefes almasını sağlıyor. Su kaybını önleyerek nemi cilde hapsederken, cildi besleyerek hücre yenilenmesini destekliyor, pullanma ve çatlamaları azaltarak cildi pürüzsüzleştiriyor. Tüm cilt tipleri için uygun olan Deracine Bionem Vücut Losyonu yağlı his bırakmayan su bazlı ultra light formülü ile kadife yumuşaklığında bir cilde kavuşturuyor.

Haberin Devamı

Zeytinyağı, kayısı çekirdeği yağı, tatlı badem yağı ve soya yağından oluşan zengin bitkisel yağ içeriği ile cildi 24 saat nemlendiren Deracine Bionem Yoğun Nemlendirici Serum ise en kuru cilt tiplerinde bile yoğun nemlendirme sağlıyor. Su kaybını önleyen Bionem Yoğun Nemlendirici Serum nemsizlik nedeniyle hassaslaşan cildi yatıştırıyor ve rahatlatıyor. Hücre yenileyici bitkisel özleriyle pullanma ve çatlak görünümünü minimuma indirerek saten parlaklığında, pürüzsüz bir cilde kavuşmaya yardımcı oluyor.

Bitkilerden güç alan yeni Deracine Bionem ürünlerinin içeriğinde bulunan zeytinyağı hücrelerin arasını doldurarak ciltte tutulmuş nemin buharlaşarak kaybolmasına engel oluyor. Cildin yaşlanmasına neden olan serbest radikallere karşı koruyucu özellik gösteriyor. Oleik ve linoleik asit bakımından zengin içeriğiyle cildin bariyer sistemini güçlendiren kayısı çekirdeği yağı A ve E vitaminleri ile de antioksidan özellik gösteriyor. Tatlı badem yağı hassaslaşmış cildi rahatlatıp yumuşatıyor, tahriş azaltıcı ve kaşıntı giderici etki gösterirken cildi düzgünleştiriyor. Soya yağı ise içeriğindeki zengin lesitin ve A vitamini ile cildi derinlemesine besliyor.

Haberin Devamı

Her iki ürün de hızlı emilim sayesinde rahat bir kullanım sunuyor. Ürünlerin dairesel masaj hareketleriyle tüm vücuda uygulanması, gün boyunca istenen sıklıkta tekrarlanması öneriliyor. Temizlenmiş cilde uygulanması ürünün emilimini ve cilde yapacağı etkiyi hızlandırıyor. Çok kuru ciltlerde Deracine Bionem Yoğun Nemlendirici Vücut Losyonu ve Serum’unun birlikte kullanılması daha iyi sonuç veriyor.

Yapılan klinik testler sonucunda Deracine Bionem Yoğun Nemlendirici Serisinden kullanan katılımcıların;

· 1 saat sonra, yüzde 90’ında cilt neminde artış,
· 24 saat sonra, cilt neminin 1 saat içerisinde ulaştığı oranın yüzde 98’inin sabit kaldığı,
· 4 hafta sonra ise, katılımcıların yüzde 100’ünün cilt esnekliğinde, neminde ve yumuşaklığında artış sağlandığı kanıtlanmıştır.

Haberin Devamı

Ürün fiyatları:

Deracine Bionem Yoğun Nemlendirici Yüz Kremi- Kuru/Normal Ciltler (50 ml)     :19 TL
Deracine Bionem Yoğun Nemlendirici Yüz Kremi- Karma/Yağlı Ciltler (50 ml)      :19 TL
Deracine Bionem Yoğun Nemlendirici Vücut Losyonu – 200 ml.                            :29 TL
Deracine Bionem Yoğun Nemlendirici Serum – 100 ml.                                         :29 TL

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!