Bakkalın seks hayatı benimkinden renkli

Güncelleme Tarihi:

Bakkalın seks hayatı benimkinden renkli
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 1999 00:00

Haberin Devamı

Cem Yılmaz, mesleği ve özel yaşamı ile ilgili herşeyi kadın magazin dergisi Elle'in eylül sayısına anlattı. Yılmaz, aşk ve para konusunda hem çok çarpıcı, hem de çok samimi açıklamalarda bulundu.

Mesleğiniz hakkında ne düşünüyorsunuz?

Hiç garantisi olmayan bir meslek bu. Hiç parayla yaşayan biri değilim, parayla elde ettiğim birşey yok. Esprilerimde parayı sık sık kullanırım. Böyle bir işten kazanılan paranın haram olduğunu vurguluyorum. Çünkü havadan para kazanıyorsunuz. Resiml ve müzikle uğraşıyorum. Ama bir tek bu işten para kazanıyorum.

Para nereye gidiyor?

Sıradan bir hayat yaşıyorum. Ama daha fazla para kazanmak isterim. Çünkü insanın yiyebileceği para bellidir. Varlıklı olmak insanı rahat hissettirir. Etrafınızdakilere de daha faydalı olabilirsiniz. İşimi bıraksam iki yıl sonra bütün param biter. Çok ciddi paralar kazansam beni böyle yakalayabilmeniz imkansızlaşır. Bir yıldır pek bir yere gitmedim. Eğlencenin kendisi zaten benim.

Cem Yılmaz normal hayatta nasıl biri?

Ben çok gülerim. Gülmek akıllı adamın işidir. Ben kimseye güldürmekten başka faydası dokunmayan biriyim. Onun için insanlar beni himayelerine alıp, baştacı etmek zorunda değiller. Ama birşeyler yapan insanla, yapmayan arasındaki farkı da koyabilmeliler. Abartılı bir pohpohlanma zaten insanın terazisini şaşırtabilir. Ben öyle çok ayağı yere basan, birilerine örnek olmak isteyen birisi değilim. Yaşadığım hayatın altından kimse kolay kalkamaz.

Kadınlar desem?

Kadınlar yok. Bir tane kız arkadaşım var. Sadece kadınlardan hoşlandığım için alanım çok dar. Zor bir hayat yaşadığım için sevgilimle bir darılıp, bir barışıyorum. Ama eğer biriyle birlikteysem etraftaki kadınlara asla bakmam. Bu bazen öyle tehlikeli boyutlara varıyor ki yanımdaki kadına da bakmıyorum. İşte o zaman kavga çıkıyor. Eminim bizim köşedeki bakkalın bile bizden çok daha hareketli bir seks hayatı vardır. Kesinlile tıkır tıkır tezgahın arkasında dilediğini yapıyordur. Belki ben mesleğimden ve toplumdaki yerimden dolayı insanların kafasında yanlış bir imaja sahip olabilirim ama gerçek Cem öyle değil...



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!