Baharın gözdeleri

Güncelleme Tarihi:

Baharın gözdeleri
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2011 00:00

Ansızın bastıran karı unuttuk, yüzünü gösteren güneşle bahar moduna girdik. Artık eldiveni, atkıyı atıp yeni sezon vitrinlerine alıcı gözle bakmaya hazırız. ısterseniz gelin, bahar alışverişine çıkmadan önce yeni sezonun gözdeleri neymiş bir göz atalım.

Haberin Devamı

2011 ilkbahar-yaz sezonu, 70’li yılların sadece “aşk ve barış” isteyen çiçek çocuklarını günümüze taşıyacak. Kafalara takılan eşarplar, çiçekler; abartılı bilezik ve yüzükler; turuncu, yeşil, kırmızı gibi canlı renklerin hakimiyeti, bize sımsıcak bir yaz yaşatacak.

Her ne kadar vitrinler cıvıl cıvıl olsa da, klasikten vazgeçmeyenler de unutulmamış. Haki, bej, rose, vizon, mavi, lacivert, krem, beyaz ve siyah renkler, bahar koleksiyonlarında sıkça karşımıza çıkacak.

Geçmiş yıllarda rağbet gören dar mini elbiselerin yerini verev, belden genişleyen etek ve elbiseler alacak.
Minimal tasarımlardaki tığ işi çiçek veya volan detayları, romantizm rüzgarı estirecek.

EN ÇOK BUNLAR RAĞBET GÖRECEK

* Tulumlar: Kemer, bilezik ve kolyelerle konbinleyerek abiye bir görünüme sokabileceğiniz tulumunuzu, spor bir ceket ve sade bir aksesuvar seçimiyle gündüze adapte etmeniz mümkün. Krem, bej ve metalik tonları daha çok tercih edilen tulumların koton ve penye materyallerle hazırlanan rahat modelleri de sıkça karşımıza çıkacak.

* Capri pantolonlar: 3.1 Philip Lim resort koleksiyonunda da yer alan capri pantolonlar, özellikle serin bahar gecelerinde kurtarıcınız olacak.

* Enine boyuna çizgi: Çizgili tasarımlara yeni sezonda hayır diyemeyeceksiniz. Ama burada mutlaka dikkat etmeniz gereken bir nokta var; vücüt ölçüleriniz... Olduğundan daha geniş görünmenize yol açabilecek enine çizgili modelleri tercih ederken iki kez düşünmenizde fayda var.

* Tek kollu bluzlar: Kıyafetinizi sıradanlıktan uzaklaştıracak bir başka parça da tek kollu bluzlar... Önümüzdeki iki sene boyunca etkisini hissettirecek olan asimetrik bluzlar, yeni sezonun fark yaratacak modelleri arasında...

* Buti modası yaza taşındı: Kış boşunca vazgeçemediğimiz butiler, yaza da damgasını vuruyor. Özellikle de süet ve toprak tonlarında olanlar...

* İhtiyaca göre ceket boyu: Uzun, geniş yakalı ceketlerle maskülen bir şıklık yakalarken, belde biten kol boyu kısa ceketlerle çok genç ve iddialı görünmeniz mümkün.

Haberin Devamı

Yuvarlak hatlı kadınlara müjde

Mükemmel jean bulmakta sorun çeken yuvarlak hatlı kadınlara Levi’s’ta yeni seçenekler sunuluyor. Geçtiğimiz sezon üretime giren, kadınlara özel Levi’s Curve ID koleksiyonuna bu sezon yepyeni renkler ve paça alternatifleri eklendi. Üstelik koleksiyonda artık yüksek bel tercih edenler için yepyeni modeller de var.

Haberin Devamı

H&M’den üç yeni mağaza

H&M, bu ay İstanbul’da üç yeni mağaza açıyor. Zincirin üçüncü mağazası bugün Sapphire Çarşı’da, dördüncü mağaza 26 Mart günü Torium AVM’de ve beşinci H&M mağazası da 31 Mart günü Forum Marmara’da açılacak.

Büyük bedende şıklık

44-54 beden giyen kadınlara şık seçenekler sunan Sumak XL Fashion, Rocker, Modernist Resort, Pastoral Romance ve Marine koleksiyonlarıyla 2011 ılkbahar/Yaz Sezonu’nu açtı. Marka, farklı temalarıyla genç, renkli ve şık görünmek isteyenlere hitap ediyor. Bir göz atmanızı tavsiye ederim.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!