Babalarının izinde

Güncelleme Tarihi:

Babalarının  izinde
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2010 09:48

Haberin Devamı

Moda tutkunu
Rachel Bilson, Paris Moda Haftası kapsamında düzenlenen Christian Dior defilesini izledi. Defilenin yapılacağı alana saatler önce gelip kendisi için ayrılan sandalyeye oturan 29 yaşındaki oyuncu, pembe elbisesiyle günün en şık isimlerinden biriydi...

Kırmızı pabuçlu Hilary
Hilary Duff, geçtiğimiz gün Kaliforniya-Tarzana’da bir sağlık merkezinden çıkarken görüntülendi. 23 yaşındaki ünlü oyuncu, günün kalan kısmını kuaför salonunda bakım yaptırarak geçirdi. Kırmızı ayakkabılarıyla dikkat çeken Duff, bulduğu her fırsatta kahvesini yudumladı...

Sosyete fotoğrafçısı
ona da uğradı
Kim Kardashian, Lindsay Lohan gibi ünlülerin fotoğraflarını çeken ve ‘sosyete fotoğrafçısı’ olarak ünlenen Tyler Shields, son olarak Dakota Johnson’ı objektif karşısına geçirdi. 20 yaşındaki oyuncu, Shields’e birbirinden seksi pozlar verdi.

Haberin Devamı

Konuk Rihanna
Sunucu Jon Hamm
Rihanna, “Saturday Night Live” adlı televizyon programının 30 Ekim’deki “Halloween” (Cadılar Bayramı) bölümüne konuk olacak. Programı, “Mad Men” dizisinin yıldızı Jon Hamm sunacak.

Hayırsever ünlüler
Dünyaca ünlü yıldızlar, Afrika ve Hindistan’daki AIDS mağduru aile ve çocuklar için bir araya geldi. New York’ta düzenlenen yardım gecesine katılanlar arasında Amerikalı şarkıcı Alicia Keys ve yapımcı eşi Swizz Beatz ile müzisyen çift Beyonce ve Jay-Z de vardı. Gecede 2.4 milyon dolarlık yardım toplandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!