İşte Benim Stilim All Star Kraliçesi'nin Yalnız Gecesi

Güncelleme Tarihi:

İşte Benim Stilim All Star Kraliçesinin Yalnız Gecesi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2015 09:03

Televizyon ekranlarının sevilen moda yarışması İşte Benim Stilim All Star'ın 26 Aralık gecesi yapılan yayınında büyük bir final heyecanı vardı. Türkiye'nin en stil kadını olmak için ter döken yarışmacılardan kazanan ise Ayşegül Balcı oldu. Peki; Ayşegül Balcı, birincilik sevincini neden yalnız kutladı? İşte cevabı...

Haberin Devamı

'İşte Benim Stilim All Star' birincisi Ayşenur Balcı’nın , final gecesinde ki birincilik sevincini tek başına kutlamasının sebebi ortaya çıktı.

Yarışma başlamadan önce periscope uygulamasından üstsüz olarak yayın yapmasının ardından ailesi ile arasının bozulduğu bilenen Aşegül Balcı’nın yarışma finalinde tek başına olmasının sebebi, ailenin kızlarını red etmesinin olması geceye damga vurdu.

İşte Benim Stilim All Star Kraliçesinin Yalnız Gecesi

Daha önce ki sezonda da finale kalan yarışmacı, ortaya çıkan skandal fotoğrafları yüzünden yarışmayı kazanamamıştı.

Uyuşturucu kullanıldığı söylentileri de juri üyesi Kemal Doğulu tarafından da tepki ile karşılanmış, Ayşenur Balcı yarışma esnasında bu tepkiler karşısında zor durumda kalmıştı.

Haberin Devamı

Tüm bu olumsuzluklara rağmen halk tarafından aldığı sms oyları ile Ayşegül Balcı, 2015 yılının tarz kadını olmayı başardı.

AYŞENUR BALCI KİMDİR?

19 yaşında olan Ayşenur Balcı'nın göz rengi ela, ten rengi beyaz, 1.72 metre boyunda ve 52 kilogram ağırlığındadır. 80-60-90 ölçülerine sahip olan güzel yarışmacı, düzgün bir vücuda sahiptir.

Boy: 1,72 - Kilo: 52 - Göz Rengi: Ela - Vücut Ölçüleri: 80-60-90

BAKMADAN GEÇME!